CONSUMATOR
Ajutorul de 2.500 de lei pentru telemuncă. Formularele necesare A apărut Ordinul ministrului Muncii 1376/2020 în Monitorul Oficial de joi, care cuprinde declarația pe proprie răspundere și alte formulare pe care trebuie să le trimită firmele la agențiile de ocupare a forței de muncă pentru a beneficia de ajutoarele de câte 2.500 de lei pentru achiziționarea de laptopuri pentru telesalariați.
[P] 5 greșeli de evitat în alegerea frigiderului perfect Fie că este vorba de renovarea bucătăriei sau dorința de upgrade a celui deja existent, alegerea unui nou frigider se poate dovedi o misiune mai complicată decât la prima vedere. Și, uneori, chiar cu bătăi de cap pe termen lung, dacă modelul se dovedește nepotrivit. Cu o experiență de peste 100 de ani în electrocasnice premium și inovații permanente aduse industriei refrigerării, Miele a compilat 5 cauze care pot conduce la alegerea greșită a noului frigider:
[P] Mopul electric - igienă sigură, la îndemână și de neegalat! Igienă și dezinfectare în doar câteva clipe, asta ne dorim cu toții în propria locuință de când pandemia ne-a schimbat prioritățile. Noțiuni precum „antibacterian” sau „dezinfectant” au devenit cuvinte de legătură, iar curățenia casei ocupă primele locuri în topul celor mai importante activități. Puțini își dau seama, însă, că cea mai mare suprafață ce necesită o igienizare constantă se află chiar sub picioarele lor. Încă din momentul în care intrăm în casă putem transporta pe tălpile încălțămintei bacterii și murdărie, ce trebuie eliminate cât mai repede.
Amazon se luptă cu review-urile false la produse de pe marketplace Mii de review-uri false au inundat marile platforme marketplace, pentru promovarea înșelătoare a produselor unor seller-i independenți, gigantul Amazon dând, însă, asigurări că le combate folosind tehnologii puternice de machine learning, transmite CNBC.com .
[P] Samsung Galaxy S20 Ultra: 6 luni mai târziu Orice smartphone este excepțional în fișa tehnică. Producătorii din întreaga lume se întrec în a-ți prezenta cel mai minunat, cel mai performant și, dacă se poate, cel mai cool smartphone al anului. Cu toate acestea, am ajuns în situația în care specificațiile telefoanelor sunt asemănătoare, iar cel mai mare diferențiator rămâne gustul cumpărătorului.
Cât vor cheltui părinţii pe haine și rechizite pentru noul an școlar - studiu 84% dintre părinții români vor cumpăra lucruri pentru noul an școlar, 51% dintre ei având un buget între 500 și 1.000 lei. 15% dintre respondenți se gândesc să investească un buget de 4 cifre, peste 1.000 lei, în cumpărăturile pentru acest an școlar, arată un studiu realizat de o platformă online de fashion.
Cum s-a schimbat comportamentul de consum al tinerilor în perioada de criză - studiu Comportamentul de consum al tinerilor a determinat o relocare a veniturilor în perioada stării de urgență, ca o consecință firească a limitărilor din acea perioadă. Astfel, tinerii au renunțat la distracție, și-au făcut cumpărăturile online și au devenit mai conștiincioși cu gestionarea banilor. Din punct de vedere psihologic, creșterea consumului de produse precum dulciuri și snacksuri sau jocuri a fost justificată în condiții de restricții externe, aceasta fiind considerată o soluție pentru reducerea nivelului de stres.
La ce să fim atenți când cumpărăm un rucsac pentru școală Mulți părinți cred că odată cu încheierea ciclului primar alegerea ghiozdanului sau rucsacului de școală devine doar o chestiune de gust. Mulți spun: „Copilul e mare, s-aleagă singur”, fără să-și dea seama că această alegere îi poate afecta activitatea de învățare și sănătatea pe termen lung.
Soluție HoReCa la criză: Un bucătar român le gătește clienților în bucătăriile lor, de acasă Un bucătar din România aplică un concept mai puțin întâlnit la noi, Private Chef, prin care se adaptează și la criza HoReCa generată de închiderea restaurantelor de către autorități pentru limitarea epidemiei de coronavirus COVID-19.
Școala începe cu o temă importantă pentru părinți: ce alegem pentru cei mici, ghiozdan sau rucsac? De multe ori sentimentul că școala e grea apare la copiii de vârste mici încă înainte de începerea propriu-zisă a școlii. Și nici nu e de mirare că se întâmplă acest lucru atâta timp cât învățatul este asociat la propriu cu o povară pe care micii elevi urmează să o poarte zi de zi în spinare, în drumul lor spre și dinspre școală. O geantă prea voluminoasă, prost concepută, din materiale necorespunzătoare, incomodă, poate afecta atât sănătatea coloanei copilului, cât și modul în care acesta se raportează efectiv la școală. Iată de ce alegerea genții potrivite pentru începerea noului an școlar e o problemă pe care părinții trebuie să o ia foarte în serios.
Carne produsă în laborator, fără sacrificarea animalelor - fond de investiții de 23 milioane dolari pentru astfel de tehnologii Se dezvoltă tot mai mult, la nivel mondial, curentul startup-urilor de biotehnologii care generează carne și produse lactate în laborator, ca soluție de a oferi hrană oamenilor, fără a sacrifica și a exploata animale în ferme.
România ridesharing: Câți bani au câștigat Uber și Bolt la noi, în 2019, anul restricțiilor legislative Aplicațiile de transport cu mașina în regim de ridesharing Uber și Bolt au avut afaceri în creștere în România, în anul 2019, în ciuda restricțiilor legale majore pe care statul român le-a introdus în acel an. Să vedem cifrele financiare declarate de platformele digitale de transport în România.
Huse din PET-uri pentru telefoane Google Compania americană Google face huse din PET-urile de la apa minerală din comerț, pentru smaprthone-urile sale Pixel, cu scopul de a mai reduce din poluarea cu deșeuri de plastic, scrie publicația Fast Company.
Patronii cer redeschiderea restaurantelor în interior: Antreprenorii sunt „împinși pe marginea prăpastiei” Patronii de restaurante reuniți în organizația HORA solicită guvernului să permită redeschiderea localurilor cu tot cu unitățile de servire a consumatorilor în incintă, cu o serie de măsuri de limitare a răspândirii coronavirusului COVID-19.
Criza COVID şi situaţia financiară a românilor: Aproape 50% dintre consumatori au înregistrat o reducere a veniturilor - sondaj Actuala criză COVID-19 a surprins românii într-o poziție financiară fragilă, astfel încât peste 50% dintre consumatori afirmă că situația lor financiară curentă este precară sau oarecum vulnerabilă și doar 20% dintre ei se așteaptă la o îmbunătățire a acesteia în viitorul apropiat, potrivit unui sondaj realizat de o companie de specialitate.
[P] Cele mai subțiri laptopuri ASUS proiectate pentru productivitate ZenBook 13 (UX325)/ 14 (UX425): Cele mai subțiri laptopuri de 13,3 și 14 inchi din lume, ce au o gamă completă de porturi I/O. Cele mai recente modele ZenBook oferă două dimensiuni de ecran. Pentru cei care călătoresc frecvent există ultra-ușorul ZenBook 13 cu o greutate de 1,07 kg, iar pentru cei care preferă un ecran mai mare, există ZenBook 14 (UX425). Ambele modele sunt proiectate pentru portabilitate fără efort, având o carcasă integral metalică ce nu este mai groasă de 13,9 mm. ZenBook 13 și 14 sunt, de asemenea, incredibil de eficiente având o autonomie uimitoare de până la 22 de ore la o singură încărcare.
Google, Facebook, Amazon, eBay și alte platforme online au eliminat sute de milioane de „reclame dubioase” la produse legate de coronavirus COVID-19 Google, Facebook, Amazon, eBay și alte platforme online au eliminat sute de milioane de „reclame dubioase” la produse sau servicii legate de coronavirusul COVID-19, în ultmele luni, într-o acțiune de combatere a înșelătoriilor pe internet declanșată la solictarea Comisiei Europene și a oficiilor naționale de protecție a consumatorilor din cele 27 de state UE, inclusiv România.
Patroni de restaurante: Și clienții sunt responsabili, pedepsele nu pot fi îndreptate doar asupra antreprenorilor HoReCa O serie de patroni din domeniul restaurantelor și al turismului fac apel la clienți, atrăgându-le atenția că și ei sunt responsabili pentru respectarea regulilor de prevenire a combaterii pandemiei de coronavirus COVID-19. Patronii reuniți în Alianța pentru Turism (APT) mai spun, într-o scrisoare către premierul Ludovic Orban, că și afacerile din alte domenii sunt cel puțin la fel de expuse la riscurile COVID-19.
București: Încă 500 de trotinete electrice de închiriat, de la un startup românesc. Tarifele Splash Încă 500 de trotinete electrice pot fi închiriate, cu telefonul mobil, în București, de la un startup românesc înființat anul trecut. Ce tarife are Splash.
Dali, Picasso, Klimt, Matisse și Magritte, la București O bogată colecție de peste 100 de piese de grafică semnate de cei mai renumiți pictori moderni ai lumii - Dali, Picasso, Magritte, Matisse, Modigliani sau Chagall, reprezentanți ai fenomenului artistic cunoscut sub numele de Școala de la Paris, este scoasă la vânzare în Micul Paris pe 14 iulie, dată care marchează totodată Ziua Națională a Franței.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by