CONSUMATOR
[P] Suzuki lansează noul ACROSS, primul model hibrid de tip plug-in al mărcii Suzuki, primul producător care oferă doar modele hibride în gama sa, anunță lansarea noului ACROSS. Un SUV robust cu valențe sportive, echipat cu un sistem hibrid de tip plug-in sofisticat dar și cu sistemul inovator 4x4 E-Four, ACROSS oferă performanțe și eficiență fără compromisuri, însoțite de abilitățile și designul unui SUV modern desăvârșit.
Icoane din vremea lui Mihai Viteazul și Matei Basarab, scoase la vânzare „Sângele apă nu se face”, întrucât credința a reprezentat, de-a lungul istoriei, liantul care a păstrat unit poporul român, iar simbolul acesteia au fost icoanele. O moștenire valoroasă, în licitație, este reprezentată de icoanele din colecția artistei Cecilia Cuțescu- Storck, prima femeie din Europa care avea să predea la o catedră de arte decorative, în cadrul Academiei de Arte Frumoase din București, dar și o importantă activistă pentru drepturile femeilor din România. Colecția de 7 icoane pe glajă a fost realizată în ateliere transilvănene în sec. XIX-XX, având prețuri de pornire între 150 și 500 de euro.
Produsele pe care nu le prea mai cumpără românii, pe fondul scăderii salariilor (sondaj) Consumatorii din România ar urma să renunțe la a mai achiziționa anumite produse, din cauza scăderii salariilor și a faptului că nu știu ce le rezervă situația economică din țară, din cauza crizei coronavirus COVID-19 - relevă un studiu de piață publicat joi de o firmă de specialitate.
Liberalizarea pieței de gaze naturale. Cât durează să îți schimbi furnizorul și ce presupune acest lucru Ai găsit în piață o ofertă mai bună decât cea a actualului tău furnizor de gaze naturale. Ce faci acum? Cum procedezi când vrei să treci la alt furnizor și ce ar presupune acest lucru? Ne răspunde Mircea Bica – CEO Nova Power & Gas.
200 kilograme de aur și argint, în licitație Peste 200 de piese de colecție - monede rare, lingouri, bijuterii, obiecte muzeale manufacturate în celebre ateliere europene și românești sau medalii unicat, cântăresc aproximativ 200 de kg de aur și argint în licitația din 7 iulie, în timp ce prețul aurului a crescut la un maxim istoric de 15% de la începutul anului. În aceste condiții, investitorii caută în mod activ soluții de protejare a portofoliilor și găsesc în piața aurului, care a devenit cea mai dinamică în acest an, cel mai de încredere vehicul de tezaurizare.
[P] Ambiția celui mai mare importator de gaze: AIK Energy invită consumatorii să aleagă cel mai mic preț cu ocazia liberalizării pieței Liberalizarea totală de la 1 iulie este un pas important pentru maturizarea pieței gazelor naturale. Adoptarea principiilor de bază ale unei piețe concurențiale permite consumatorului să aleagă produsele și serviciile care i se potrivesc cel mai bine. AIK Energy, o societate britanică cu experiență încă din 2017 pe piețele de gaze și energie din Europa, invită consumatorii să se informeze despre noile condiții ale pieței și ofertele existente, și să aleagă cel mai mic preț.
[P] Cele mai bune espressoare cu cafea Nescafe Dolce Gusto Espressoarele Nescafe Dolce Gusto sunt unele dintre cele mai populare aparate cu capsule de pe piață. Clienții lor apreciază accesibilitatea și disponibilitatea capsulelor, precum și prețul avantajos al mașinilor. Nescafe este, de asemenea, una dintre cele mai importante mărci de cafea la nivel mondial, astfel că gustul rezultat nu poate fi altfel decât bun.
Un nou studiu IRES identifică principalele motive pentru care fumătorii români fac trecerea de la fumat la produse cu potențial de risc redus Primul studiu care analizează percepția consumatorilor români asupra produselor de încălzire a tutunului (THP) identifică motivele care determină fumătorii să treacă la produse cu potențial de risc redus. Peste 150.000 de români dețin deja un glo, dispozitivul de încălzire a tutunului din portofoliul British American Tobacco.
Maestrul și Ucenicii Maestrul Corneliu Baba, semnatarul unor opere perfect contemporane prin umanismul lor, a influențat generații de artiști români, tot mai râvniți la nivel internațional. Astăzi, maestrul se întâlnește cu o parte dintre ucenicii-artiștii săi contemporani în Licitația de Artă Contemporană și Postbelică din 2 iulie.
Reacția unui artist revoluționar Unul dintre inițiatorii mișcării artistice internaționale de avangardă, românul Marcel Iancu, care a revoluționat normele artei, contribuind la nașterea acestui fenomen la Cabaret Voltaire din Zurich în 1916, semnează 33 de lucrări de grafică și pictură, din care câteva, aferente chiar perioadei DADA – (1916-1920), rarisime la nivel mondial, care vor fi scoase la vânzare în Licitația unei Colecții de Avangardă, joi, 25 iunie.
Artiști pentru Crucea Roșie Română Într-o perioadă de grea încercare pentru omenire, arta a dovedit de-a lungul timpului că se comportă ca un salvator și un important pilon în susținerea unor cauze nobile. Arta contemporană ne dă curaj, prin panoul variat de abordări simbolice ale vieții contemporane sau prin explorarea unor subiecte sensibile la nivel mondial, devenind, astfel un jucător de excepție în viața comunitară.
"Eu care sunt negru și urât" „Vă voi vorbi despre oamenii petrolului și despre sufletul lor negru și mai inflamabil decât petrolul…Vă voi vorbi despre crimele lui și ale oamenilor lui… Eu care sunt negru și urât… eu care murdăresc și distrug tot ceea ce ating și care asemeni petrolului sunt ticălos, pătimaș și ignorant și nu-mi pasă de prăpădul pe care vorbele mele îl aduc pe lume”
SONDAJ: Apartament sau casă cu grădină? Cum s-au modificat preferinţele dvs. după izolarea acasă? Perioada izolării a reprezentat o experienţă cu multe provocări pentru noi toţi. Cum a fost afectat stilul dumneavoastră de viaţă şi ce îmbunătăţiri sau upgrade vă doriţi să aduceţi locuinţei dumneavoastră?
[P] Tot ce poți vedea pe un televizor LG în România ​Câți dintre noi nu simțim că de abia așteptăm să ajungem acasă, să pornim televizorul și să începem relaxați un nou maraton de filme, seriale sau emisiuni preferate? Aproape toți trăim același sentiment, mai ales după o zi lungă de lucru, când tot ce ne dorim este să stăm cât mai confortabil, alături de cei dragi și să urmărim ultimele noutăți în materie de cinema & divertisment.
Achiziție imensă pe piața livrărilor: Takeaway.com înghite Grubhub, pentru 7,3 miliarde dolari Compania europeană Just Eat Takeaway.com, care oferă servicii online de livrare de mâncare inclusiv pe piața din România, achiziționează Grubhub, un serviciu similar din SUA, la o valoare de 7,3 miliarde de dolari.
[P] Huawei Seria Y și Huawei MatePad T8 - un combo pentru toată familia, cu specificații de top, aplicații utile și prețuri accesibile Așa cum anunțam într-un articol anterior, HUAWEI a lansat Huawei MatePad Pro, tableta cu cel mai mare raport ecran-corp din lume. Dar nu e un dispozitiv chiar pentru toate buzunarele - prețul pleacă de la 2.499 lei. Pentru că HUAWEI își dorește să ofere tehnologie de ultimă oră pentru toate bugetele, a lansat recent pe piața din România și o tabletă mai accesibilă: MatePad T8. Pe lângă tabletă, a fost anunțată și Seria Y, noile smartphone-uri care oferă un raport-calitate preț foarte bun.
Topul ţărilor în funcţie de scăderea bunăstării financiare din cauza COVID - raport Consecințele pe termen lung ale Covid-19 se simt din ce în ce mai mult asupra nivelului de bunăstare financiară al românilor, dar și al europenilor în general. Raportul European al Plăților Consumatorilor relevă un efect imediat al crizei asupra bunăstării financiare. În timp ce rata angajărilor scade, iar rata șomajului crește, anxietatea consumatorilor cu privire la finanțele personale este din ce în ce mai prezentă. 67% dintre românii intervievați declară că, în comparație cu acum 6 luni, bunăstarea lor financiară este într-o vizibilă scădere.
Carele cu boi, un apogeu al creației grigoresciene, vândute la licitație Săptămâna aceasta, joi, 11 iunie, pentru prima dată în istoria pieței românești de artă, au ieșit la vânzare în același timp, într-aceeași licitație, două picturi reprezentative ale lui Nicolae Grigorescu, reprezentând tema sa predilectă, a peisajului spiritual românesc – „carele cu boi”, venind dinspre târg sau de la munca câmpului și pierzându-se în zarea plaiului.
Șoferii pot primi bacșiș prin aplicația Bolt Șoferii care fac transport de persoane prin aplicația Bolt pot primi și bacșiș de la clienți, tot cu telefonul, în urma unei actualizări anunțate, luni, de startup-ul de mobilitate în sistem ride-hailing.
Ultimele garoafe ale lui Luchian O operă de importanță muzeală, semnată cu pensula legată de braț de către primul pictor român modern, Ștefan Luchian, este scoasă la vânzare în cel mai mare eveniment de artă al sezonului - Licitația de Vară din 11 iunie.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by