EUROFONDURI
Fonduri
Foto: Pixabay

​Guvernul vrea să mai suporte de la buget abateri de zeci de milioane de euro la achiziții făcute de administrația locală, în proiecte europene

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Marţi, 21 Sept 2021 Economie | EuROfonduri
Guvernul vrea să suporte din bugetul de stat corecții financiare de zeci de milioane de euro, aplicate în proiecte europene derulate de consilii județene și primării, ca urmare a unor abateri de la procedurile de achiziții publice.Fonduri europene 2021 dreamstime
Foto: Dreamstime.com

​Fonduri UE 2021-2022: Perioada de înscreri la finanțările de câte 800.000-1,5 milioane Euro pentru construcții, echipamente, magazin online pentru firme de produse agricole. Ghid oficial

de CZ HotNews.ro
Luni, 20 Sept 2021 Economie | EuROfonduri
Statul a anunțat, luni, oficial, perioada de înscrieri la Submăsura 4.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR), prin care antreprenorii români pot obține fonduri europene de maximum 800.000-1,5 milioane de euro pe proiect, pentru construcții, achiziție de echipamente, magazin online, mașini și alte investiții în afacerile de procesare și marketing al produselor agricole.
Fonduri
Foto: Depositphotos

​Fonduri nerambursabile 2021: Câte 50.000-2 milioane Euro pentru instalații de energie regenerabilă

de CZ HotNews.ro
Joi, 16 Sept 2021 Economie | EuROfonduri
Firmele, organizațiile neguvernamentale, institutele de cercetare și alți beneficiari vor putea obține fonduri nerambursabile între 50.000 și 2 milioane de euro, din Granturile SEE și Norvegiene, pentru instalații de producere de energie din surse regenerabile și pentru proiecte de cercetare-dezvoltare.
Fonduri europene
Foto: Dreamstime.com

​Microgranturi 2021: Cine va putea intra la Măsura 1, ediția a doua

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 15 Sept 2021 Economie | EuROfonduri
Ediția a doua a Măsurii 1 - microgranturi de câte 2.000 de euro pentru SRL, PFA și alți solicitanți, care ar urma să se lanseze în octombrie, se diferențiază de prima ediție, de anul trecut, prin lista extinsă de potențiali beneficiari și condiții.
Fonduri europene 2021
Foto: Dreamstime.com

​Fonduri europene 2021: Max. 1 milion Euro pentru firme românești afectate de criza COVID-19, prin noua „Măsură 3”. IMM-urile cu creștere în 2020 - excluse la la finanțare. Grila de punctaj propusă

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Vineri, 10 Sept 2021 Economie | EuROfonduri
Microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii (IMM) românești care au fost afectate de criza COVID-19 vor putea obține fonduri europene de până la 1 milion de euro fiecare, printr-o nouă linie de finanțare care vine să înlocuiască vechea Măsură 3, anulată de guvernanți. Informațiile sunt cuprinse într-un proiect de ghid al solicitantului pentru IMM-uri, lansat vineri în dezbatere publică de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, care cuprinde și o grilă de punctaj ce exclude de la finanțare firmele care au avut creștere în anul 2020 față de 2019, o lovitură pentru unii antreprenori care au aplicat la Măsura 3.
Dacii si Romanii-D-Toys
Foto: Facebook

​Producătorul jocului „Dacii și Romanii”, preluat de un fond de investiții susținut de Uniunea Europeană

de CZ HotNews.ro
Joi, 9 Sept 2021 Economie | EuROfonduri
Compania românească D-Toys, fondată în urmă cu 20 de ani, de Tibor Fustos, care produce și jocul „Dacii și Romanii”, a fost preluată majoritar de un fond de investiții susținut de Uniunea Europeană.
ghid mysmis
Foto: Hotnews

​Tips & tricks fonduri europene: 17 sfaturi practice la încărcarea proiectelor în sistemul electronic MySMIS

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 8 Sept 2021 Economie | EuROfonduri
Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat, miercuri, un îndrumar de utilizare a sistemului electronic MySMIS, în care se încarcă proiectele pe fonduri europene de la principalele linii de finanțare nerambursabilă.
Fonduri europene 2021
Foto: Dreamstime.com

Măsura 2, Măsura 3, Schema HoReCa: Ce urmează la ajutoarele de stat după schimbarea ministrului Economiei

de CZ HotNews.ro
Marţi, 7 Sept 2021 Economie | EuROfonduri
Claudiu Năsui a demisionat de la Ministerul Economiei și a prezentat, marți, stadiul în care a lăsat principalele scheme de ajutoare de stat pentru firmele românești: Măsura 2 - granturi de capital de lucru, Măsura 3 - granturi de investiții, Schema HoReCa.
Fonduri
Foto: Dreamstime.com

Măsura 1: Noi înscrieri la microgranturi de 2.000 Euro pentru firme. Noi beneficiari eligibili

de CZ HotNews.ro
Luni, 6 Sept 2021 Economie | EuROfonduri
Ministerul Economiei anunță, luni, că lansează o a doua ediție a Măsurii 1, de ajutoare de stat de câte 2.000 de euro pentru firme, cu noi categorii de beneficiari eligibili față de prima ediție.
Fonduri
Foto: Dreamstime.com

Fonduri europene 2021: LISTA organizațiilor care vor împărți granturile de câte 40.000-200.000 Euro pentru afaceri sociale la sate

de CZ HotNews.ro
Joi, 2 Sept 2021 Economie | EuROfonduri
Au fost selectate organizațiile care vor împărți granturi cu valori maxime de câte 40.000-200.000 Euro unor antreprenori rurali care vor înființa societăți agricole și alte forme de întreprinderi sociale la sate.
Cristian Ghinea
Foto: Agerpres

În plin scandal în Coaliție, un ministru USR-PLUS anunță „o super reușită”. Ghinea: „Am primit aseară confirmarea Comisiei Europene”

de V.M. HotNews.ro
Joi, 2 Sept 2021 Economie | EuROfonduri
Dincolo de scandalul din Coaliție, un ministru al USR-PLUS anunță „o super reușită”. Comisia Europeană a confirmat acordarea către România a sumei de 483,8 milioane de euro prin programul REACT-EU, dintre care 283,8 milioane de euro sunt destinate dotării spitalelor, centrelor sociale şi şcolilor în contextul crizei Covid, a anunţat joi ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, pe Facebook.
Fonduri
Foto: Dreamstime.com

​Proiect de ghid oficial: 358,3 milioane euro pentru noua „Măsură 3”

de CZ HotNews.ro
Vineri, 27 Aug 2021 Economie | EuROfonduri
Guvernanții pregătesc finanțările europene pentru restul de plăți de la Măsura 2 - granturi de capital de lucru și pentru o nouă măsură de granturi pentru investiții, în locul fostei Măsuri 3, care a fost anulată. Noul proiect de ghid al solicitantului detaliază viitoarele alocări.
recolte
Foto: Dreamstime.com

Degeaba avem producție agricolă mare: Fermierii vând materie primă, „fără valoare adăugată”

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 25 Aug 2021 Economie | EuROfonduri
România stă slab la exporturi, în ciuda recoltei bune, pentru că fermierii vând materie primă fără valoare adăugată, în lipsa capacităților de depozutare și procesare, a atras atenția, miercuri, Adrian Oros.
Fonduri
Foto: Dreamstime.com

​Măsura 2: Încep noi contractări pe bugetul disponibil. Până unde vor coborî plățile în lista RUE (surse)

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 25 Aug 2021 Economie | EuROfonduri
Agențiile IMM din subordinea Ministerului Economiei au început, de miercuri, să trimită contracte către sute de beneficiari admiși în lista de așteptare, la Măsura 2 de sprijin COVID pentru firme, au declarat pentru StartupCafe.ro, surse din băncile partenere, care ne-au dezvăluit și numărul de ordine RUE până la care vor coborî plățile de granturi de capital de lucru în lista de aplicanți.
Bani pentru tineri șomeri
Foto: Dreamstime.com

București-Ilfov: Cele 3 organizații care vor împărți granturile de câte 25.000 Euro unor tineri șomeri, să-i facă patroni de firme

de CZ HotNews.ro
Luni, 23 Aug 2021 Economie | EuROfonduri
Au fost selectate 3 organizații care vor derula proiecte în București și județul Ilfov prin care vor acorda, printre altele, și granturi de până la 25.000 de euro fiecare unor tineri șomeri, pentru a-i ajuta să înceapă o activitate ca patroni de firme.
Fonduri
Foto: Pixabay

​​LISTA 2021: Organizații care împart fonduri uropene de 25.000 Euro tinerilor șomeri, să-i facă patroni. 22 de județe

de CZ HotNews.ro
Joi, 19 Aug 2021 Economie | EuROfonduri
S-a publicat lista finală a organizațiilor care vor derula proiecte europene prin care vor ajuta tineri care nu mai merg la școală și nici job nu au inclusiv să înceapă mici afaceri cu granturi de până la 25.000 de euro fiecare, în 22 de județe, inclusiv Cluj, Iași, Timiș, Sibiu.
Fonduri
Foto: Depositphotos

​Fonduri europene 2021: S-a anunțat oficial data de înscriere la cei max. 70.000 Euro pentru tineri fermieri și 15.000 Euro pentru ferme mici. Ghidurile finale

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 18 Aug 2021 Economie | EuROfonduri
Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a publicat ghidurile finale ale solicitantului și a anunțat data oficială la care încep înscrierile pentru fondurile europene de maximum 70.000 euro fiecare pentru tineri fermieri și 15.000 euro pentru ferme mici, pe anul 2021.
Fonduri-Depositphoto
Foto: Depositphotos

Înscrieri online: Peste 200.000 Euro, premiul cel mare la competiția românească de startup-uri Spotlight 2021

de CZ HotNews.ro
Marţi, 17 Aug 2021 Economie | EuROfonduri
Au început înscrierile la competiția de startup-uri inovatoare Spotlight, din cadrul evenimentului românesc How to Web 2021, la care se pune la bătaie un premiu-investiție de peste 200.000 de euro.
Fonduri europene 2021
Foto: Dreamstime.com

Fonduri europene 2021: Grile de punctaj- max. 1,5 milioane Euro pentru ferme și PFA, SRL, II de procesare carne, lactate, morărit

de CZ HotNews.ro
Luni, 16 Aug 2021 Economie | EuROfonduri
S-au publicat și grilele de punctaj finale pentru 2 linii de finanțare așteptate de fermieri și antreprenorii români cu afaceri în procesare de produse agricole. Firme, sub formă de SRL, PFA, întreprindere individuală și alte forme de organizare, vor putea obține fonduri nerambursabile de până la 1,5 milioane de euro fiecare.
fonduri
Foto: pixabay.com

​Fondurile europene de 150 milioane euro pentru afaceri neagricole: Oportunitate de achiziții pentru furnizorii români

de CZ HotNews.ro
Duminică, 15 Aug 2021 Economie | EuROfonduri
Fondurile europene de 150 de milioane de euro, care urmează să fie lansate în septembrie 2021, pentru afaceri neagricole la sate, sunt și o oportunitate de vânzări pentru firmele românești care furnizează echipamente și servicii, nu numai pentru antreprenorii care vor derula proiectele cu banii nerambursabili.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by