EUROFONDURI
APIA: Fermierii depun, de joi, cererile pentru ajutorul privind seceta. Descarc�� formularul Fermierii care au culturi afectate de secet�� pot depune, începând de joi, 3 septembrie 2020, într-un interval de 10 zile lucr��toare, cererile pentru ajutorul de stat destinat lor, a informat, miercuri, Agen��ia de Pl����i ��i Interven��ie pentru Agricultur�� (APIA), într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.Americanii au lansat dou�� fonduri private de 585 milioane dolari, pentru investi��ii în tehnologii pentru educa��ie În perioada aceasta în care se termin�� vacan��a, în mai toat�� lumea, o firm�� de investi��ii din SUA a lansat dou�� fonduri în valoare total�� de 585 de milioane de dolari, pentru finan��area startup-urilor de tehnologii în domeniul educa��iei (EdTech).
Rezultate IMM Invest, în 5 grafice Peste 15.000 de credite, în valoare total�� de 12 miliarde de lei au fost acordate în urma cererilor depuse de 67.322 de IMM-uri ��i analizate de Fondul Na��ional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici ��i Mijlocii, în aproape 4 luni de func��ionare a programului de garan��ii de stat IMM Invest, a informat FNGCIMM, la solicitarea StartupCafe.ro.
Fonduri europene 2020 pentru firme: Câte 1,5 milioane-6 milioane Euro pentru investi��ii, POR 2.2-IMM. List�� domenii eligibile Fondurile europene pentru firmele mici ��i mijlocii POR 2.2-IMM vor fi ceva mai accesibile decât se prevedea ini��ial, pentru c�� Ministerul Luc��rilor Publice a sc��zut de la 2 milioane de euro la 1,5 milioane de euro pragul minim de finan��are nerambursabil��, pentru firmele mici ��i mijlocii.
Fonduri pentru firme HoReCa: 100.000 Euro pentru panouri solare ��i sta��ii de înc��rcare a ma��inilor electrice, prin Programul Electric Up Firmele mici ��i mijlocii din domeniul HoReCa, precum pensiunile ��i hotelurile de dimensiuni reduse, vor putea ob��ine fonduri nerambursabile de pân�� la 100.000 de euro fiecare, pentru a-��i instala panouri solare de producere a energiei regenerabile ��i sta��ii de alimentare a ma��inilor electrice, printr-un nou program guvernamental lansat joi în dezbatere public��.
IMM Factor 2020: garan��ii ��i ajutor de stat pentru firme Noul program guvernamental IMM Factor va sus��ine creditul comercial pentru firmele mici ��i mijlocii din România, prin garantan��ii ��i ajutoare de stat sub form�� de subven��ii par��iale la dobânzi, a informat, joi, Fondul Na��ional de Garantare a Creditelor pentru IMM, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.
Fondurile UE pentru IMM: Modificarea grilei de punctaj, aprobat�� în comisie, la Senat Comisia Economic�� a Senatului a aprobat miercuri o modificare la grila de punctaj din schema de finan����ri de câte 50.000-200.000 de euro pentru investi��ii, din cadrul programului în valoare total�� de 1 miliard de euro pentru firmele mici ��i mijlocii.
Peste 34.000 de fermieri români vor primi ajutoare de la stat în urma secetei Peste 34.000 de fermieri români vor primi de la stat ajutoare în urma pagubelor provocate de secet��, conform unei ordonan��e de urgen���� adoptate de Guvern.
Finan����ri de 250.000-1 milion dolari pentru startup-uri din Europa Central�� ��i de Est Startup-uri din 10 ����ri central ��i est-europene, inclusiv România, pot ob��ine finan����ri de capital de risc de 250.000-1 milion de dolari, dintr-un fond de investi��ii sus��inut de Uniunea European��.
4 miliarde Euro, sprijin UE pentru România, prin noul instrument SURE destinat firmelor ��i angaja��ilor România va beneficia de împrumuturi totale de 4 miliarde de euro prin noul instrument de sprijin SURE, destinat m��surilor de ajutor pentru firme ��i angaja��i, conform aloc��rii aprobate, luni, de Comisia European��.
Se fac înscrieri: Concurs românesc de startup-uri IT, premiu de 100.000 Euro Antreprenorii români cu startup-uri IT se pot înscrie la competi��ia online Startup Spotlight 2020, unde pot câ��tiga un premiu de cel pu��in 100.000 de euro, sub form�� de investi��ie, ��i au ocazia s�� discute cu Marius Tîrc��, confondator al decacornului UiPath, M��d��lina Seghete, de la Branch.io ��i al��i oameni de afaceri de succes.
Fonduri europene 2021-2027: Opt programe prin care se vor finan��a proiecte în România Ministerul Fondurilor Europene enumer�� 8 programe de fonduri europene, cu aloc��rile de bani aferente, prin care se vor finan��a proiecte de investi��ii, inclusiv pentru antreprenori, în România, în perioada de programare 2021-2027.
50 milioane dolari, fond de investi��ii european pentru startup-uri IT de s��n��tate Startup-urile IT de s��n��tate (medtech) din Europa pot ob��ine finan����ri dintr-un nou fond de investi��ii, care ��inte��te o valoare total�� de 50 de milioane de dolari, condus de un medic care a lucrat la cunoscutul spital AKH din Viena, scrie Crunchbase.com.
Fonduri europene 2020: Pân�� la 110.000 Euro fiecare, pentru firme IT de educa��ie. Înscrieri online Firmele mici ��i mijlocii (IMM) din România ��i Republica Moldova, care dezvolt�� tehnologii în domeniul educa��iei (edtech), se pot înscrie la un accelerator de afaceri european pentru a putea ob��ine finan����ri nerambursabile de pân�� la 110.000 de euro fiecare.
Fonduri europene 2020: S-au aprobat cele 150 milioane Euro pentru digitalizarea IMM-urilor române��ti Firmele mici ��i mijlocii române��ti, cu profil IT ��i non-IT, vor putea ob��ine în curând fonduri europene pentru achizi��ii de echipamente ��i servicii digitale, într-un program de digitalizare în valoare total�� de 150 de milioane de euro, aprobat de Guvern.
Mii de antreprenori Start-Up Nation, ocoli��i de Guvern cu banii, la rectificarea bugetar�� Mii de antreprenori, califica��i la finan��are în programul Start-Up Nation 2018-2019, care au f��cut cheltuieli în proiecte ��i au depus cereri de decont pentru investi��iile efectuate, sunt nevoi��i acum s�� mai a��tepte s��-��i primeasc�� banii promi��i de stat, dup�� ce Guvernul i-a ocolit cu aloc��rile de fonduri, în rectificarea de buget adoptat�� vineri seara.
Cursuri IT pentru angaja��ii firmelor din România, cu fonduri europene de 30 milioane Euro Angaja��ii firmelor din România, inclusiv din microîntreprinderi ��i firme mici ��i mijlocii (IMM), vor putea urma cursuri IT, în cadrul unor viitoare proiecte europene, pentru care s-au alocat în total 30 de milioane de euro, din fonduri europene ��i de la bugetul de stat, potrivit Ghidurilor solicitantului lansate oficial.
Cum va cheltui România miliardele de euro pentru redresare din criza COVID-19: Iriga��iile ��i tehnologia, printre priorit����i Iriga��iile ��i tehnologia se num��r�� printre priorit����ile de investi��ii ale României din miliardele de euro alocate de Uniunea European�� prin Mecanismul de redresare ��i rezilien����, noua surs�� de bani europeni creat�� pentru ie��irea din criza coronavirus COVID-19. Cât, cum ��i când va investi România din acest mecanism?
Fonduri IMM 2020: Certificatele pentru situa��ii de urgen���� (CSU) se cer online, pân�� pe 15 septembrie Firmele mici ��i mijlocii (IMM) care au avut activitatea afectat�� în contextul pandemiei de coronavirus COVID-19 pot din nou s�� solicite online certificatele pentru situa��ii de urgen���� (CSU), pân�� pe 15 septembrie 2020.
Finan����ri de pân�� la 1,5 milioane Euro fiecare, pentru startup-uri IT europene, printr-un nou fond de investi��ii Startup-urile IT europene pot ob��ine noi finan����ri de capital de risc de pân�� la 1,5 milioane euro fiecare, printr-un fond de investi��ii lansat miercuri, în Germania, potrivit presei interna��ionale.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by