EUROFONDURI
Rezultate IMM Invest în 2 luni jumate: Câte credite au acordat b��ncile ��i care e suma Au trecut 2 luni ��i jum��tate de la redeschiderea programului de creditare a firmelor cu garan��ii de stat, IMM Invest, iar Fondul de garantare a transmis rezultatele oficiale de pân�� acum, în privin��a num��rului de credite acordate IMM-urilor ��i a sumei garantate.Consultare fonduri UE 2020: Patronii IMM se tem s�� nu le ia companiile mari din banii europeni pentru criza COVID-19 Abia au fost scoase în consultare public�� cele trei scheme de finan��are în valoare total�� de aproape 1 miliard de euro pentru firmele mici ��i mijlocii ��i PFA, iar patronii IMM au ��i început s�� transmit�� guvernan��ilor s�� aib�� grij�� mai mare s�� nu ia ��i companiile mari din aceste ajutoare, prin anumite metode.
Noi finan����ri pentru startup-uri de s��n��tate, printr-un fond de 76 milioane Euro sus��inut de Uniunea European�� Startup-urile europene care dezvolt�� tehnologii în domeniul s��n��t����ii vor putea ob��ine noi finan����ri de capital de risc printr-un fond de investi��ii în valoare total�� de 76 de milioane de euro, lansat vineri, cu sus��inerea UE.
���DOCUMENTE Au ap��rut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile ��i grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene a publicat oficial proiectul de ordonan���� de urgen���� pentru deschiderea a 3 scheme de finan��are pentru microîntreprinderi, firme mici ��i mijlocii (IMM) ��i PFA, confirmând informa��iile publicate de StartupCafe.ro, miercuri. Listele complete cu domeniile de activitate ale firmelor eligibile ��i grila de punctaj pentru proiectele de investi��ii sunt ��i ele publicate.
Fonduri europene 2020: Câte 50.000 Euro pentru tineri fermieri. Ghidul oficial ��i planul de afaceri Fermierii români în vârst�� de pân�� la 40 de ani pot ob��ine fonduri europene de câte 50.000 de euro pentru diverse investi��ii în mici afaceri agricole, prin linia de finan��are „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”, pentru care s-au lansat oficial ghidul solicitantului ��i modelul de plan de afaceri.
Fondurile europene pentru firme ��i PFA: 3 scheme de granturi între 2.000 Euro ��i 200.000 Euro. Termenul de lansare Guvernul va lansa curând apelurile de proiecte prin care microîntreprinderile, firmele mici ��i mijlocii (IMM), dar ��i persoanele fizice autorizate (PFA) vor putea ob��ine fonduri europene cuprinse între 2.000 de euro ��i 200.000 de euro, în func��ie de mai multe criterii. Informa��ia apare într-un proiect de ordonan���� de urgen���� consultat de StartupCafe.ro, din surse MFE.
Fond de investi��ii de 120 milioane Euro pentru startup-uri IT europene Startup-urile IT europene vor putea ob��ine noi finan����ri de capital de risc de câteva milioane de euro fiecare, printr-un fond de investi��ii în valoare total�� de 120 de milioane de euro, lansat miercuri.
Fonduri europene pentru promovarea produselor agricole Fermierii români reuni��i în organiza��ii profesionale pot ob��ine fonduri europene pentru promovarea produselor agricole în Uniunea European�� sau în afara UE, printr-o linie de finan��are la care se fac înscrieri.
Fonduri europene de câte 2-6 milioane Euro: „Momentul în care un furnizor B2B poate s��-��i g��seasc�� poten��ialii clien��i” Firmele mici ��i mijlocii din România se preg��tesc s�� acceseze fondurile europene de câte 2-6 milioane de euro din noua schem�� de finan��are POR 2.2-IMM, care vor genera cheltuieli eligibile de câte 3-9 milioane de euro în echipamente ��i servicii business-to-business. „Acesta este momentul în care un furnizor poate s��-��i g��seasc�� poten��ialii clien��i”, spune Marian Dobril��, consultant pentru finan����ri nerambursabile, într-un interviu acordat StartupCafe.ro.
Fonduri de pân�� la 100.000 dolari pentru startup-uri de blockchain, de la UNICEF Startup-urile IT din România ��i Republica Moldova care dezvolt�� tehnologii blockchain pot ob��ine fonduri nerambursabile de pân�� la 100.000 de dolari fiecare, printr-o oportunitate de finan��are lansat�� de UNICEF, unul dintre principalele organisme ale Organiza��iei Na��iunilor Unite (ONU).
Fonduri europene 2020: Primul apel pentru inova��ii eco, de 1 miliard Euro Comisia European�� a lansat, vineri, primul apel de proiecte cu tehnologii inovatoare pentru reducerea emisiilor de carbon, în cadrul Innovation Fund. Acest apel, de 1 miliard de euro, se adreseaz�� proiectelor tehnologice mari, dar spre finalul anului 2020 CE spune c�� va lansa ��i un apel pentru proiecte mici, sub 7,5 milioane de euro fiecare.
Noi fonduri europene, de 30 milioane Euro, pentru firme la sate Antreprenorii români vor putea deschide firme sociale la sate printr-o nou�� linie de finan��are, în valoare total�� de 30 de milioane de euro, care ar urma s�� se deschid�� din fonduri europene, conform unui document intern de la Ministerul Fondurilor Europene, ob��inut de StartupCafe.ro.
Noi finan����ri totale de 35 milioane euro pentru startup-uri de imobiliare din Europa Startup-urile europene care dezvolt�� tehnologii pentru sectorul imobiliar (proptech) vor putea ob��ine finan����ri de capital de risc printr-un nou fond de investi��ii, în valoare de 35 de milioane de euro, lansat mar��i de un accelerator de afaceri francez.
Fond de investi��ii de 820 milioane dolari pentru startup-uri IT, de la un cofondator Facebook cu r��d��cini române��ti Startup-urile IT vor putea ob��ine noi finan����ri de capital de risc printr-un fond de capital de risc de 820 de milioane de dolari, lansat, mar��i, de firma de investi��ii B Capital Group, fondat�� de Eduardo Saverin, unul dintre cofondatorii re��elei sociale Facebook, antreprenor brazilian care are ��i unele r��d��cini române��ti.
Ini��iatorul Start-Up Nation: Am în��eles c�� se va lansa în octombrie Programul de finan��are nerambursabil�� a firmelor Start-Up Nation ar urma s�� se lanseze „undeva în octombrie” 2020, a declarat, mar��i, pre��edintele Consiliului Na��ional al IMM, Florin Jianu, cel care a ��i ini��iat programul când era ministru pentru Mediul de Afaceri, în 2017.
125 milioane Euro pentru startup-uri IT, de la un investitor Revolut, Glovo, Spotify Startup-urile IT aflate în faz�� de cre��tere vor putea ob��ine noi finan����ri de capital de risc de la un nou fond de investi��ii, de 125 de milioane de euro, lansat, de un investitor în aplica��ii utilizate ��i de români, ca Revolut, Glovo sau Spotify.
Idei de afaceri eco, premiate în Europa Peste 360 de startup-uri din 20 de ����ri, inclusiv România, s-au luptat anul acesta pentru premiul cel mare, de 50.000 de euro, pus în joc la EIT InnoEnergy PowerUp! Challenge, o competi��ie european�� de idei de afaceri prietenoase cu mediul. ��i România a fost reprezentat�� în final��, dar pe primul loc a ie��it o echip�� din Estonia.
Fonduri europene 2020: S-a stabilit perioada de depunere a proiectelor pentru iriga��ii Agen��ia pentru Finan��area Investi��iilor Rurale (AFIR) a stabilit oficial perioada în care fermierii asocia��i în organiza��ii ale utilizatorilor de ap�� pentru iriga��ii (OUAI) vor putea depune proiecte pentru fondurile europene de pân�� la 1 milion de euro fiecare, pentru amenajarea de sisteme de iriga��ii.
Fonduri europene de câte 195.000 Euro pentru startup-uri de educa��ie. Înscrieri online, urgent Startup-urile din România ��i Republica Moldova care dezvolt�� tehnologii în domeniul educa��iei (edtech) se pot înscrie pân�� pe 30 iunie 2020 la un accelerator de afaceri ce ofer�� finan����ri de maximum 195.000 de euro fiecare.
Finan����ri totale de 80 milioane dolari pentru startup-uri IT europene, printr-un nou fond de investi��ii Startup-urile IT europene vor putea ob��ine noi finan����ri de capital de risc, printr-un nou fond de investi��ii, în valoare total�� de 65 de milioane de lire sterline (80 de milioane de dolari), lansat joi la Londra.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by