EUROFONDURI
Se fac înscrieri: Concurs românesc de startup-uri IT, premiu de 100.000 Euro Antreprenorii români cu startup-uri IT se pot înscrie la competi��ia online Startup Spotlight 2020, unde pot câ��tiga un premiu de cel pu��in 100.000 de euro, sub form�� de investi��ie, ��i au ocazia s�� discute cu Marius Tîrc��, confondator al decacornului UiPath, M��d��lina Seghete, de la Branch.io ��i al��i oameni de afaceri de succes.Fonduri europene 2021-2027: Opt programe prin care se vor finan��a proiecte în România Ministerul Fondurilor Europene enumer�� 8 programe de fonduri europene, cu aloc��rile de bani aferente, prin care se vor finan��a proiecte de investi��ii, inclusiv pentru antreprenori, în România, în perioada de programare 2021-2027.
50 milioane dolari, fond de investi��ii european pentru startup-uri IT de s��n��tate Startup-urile IT de s��n��tate (medtech) din Europa pot ob��ine finan����ri dintr-un nou fond de investi��ii, care ��inte��te o valoare total�� de 50 de milioane de dolari, condus de un medic care a lucrat la cunoscutul spital AKH din Viena, scrie Crunchbase.com.
Fonduri europene 2020: Pân�� la 110.000 Euro fiecare, pentru firme IT de educa��ie. Înscrieri online Firmele mici ��i mijlocii (IMM) din România ��i Republica Moldova, care dezvolt�� tehnologii în domeniul educa��iei (edtech), se pot înscrie la un accelerator de afaceri european pentru a putea ob��ine finan����ri nerambursabile de pân�� la 110.000 de euro fiecare.
Fonduri europene 2020: S-au aprobat cele 150 milioane Euro pentru digitalizarea IMM-urilor române��ti Firmele mici ��i mijlocii române��ti, cu profil IT ��i non-IT, vor putea ob��ine în curând fonduri europene pentru achizi��ii de echipamente ��i servicii digitale, într-un program de digitalizare în valoare total�� de 150 de milioane de euro, aprobat de Guvern.
Mii de antreprenori Start-Up Nation, ocoli��i de Guvern cu banii, la rectificarea bugetar�� Mii de antreprenori, califica��i la finan��are în programul Start-Up Nation 2018-2019, care au f��cut cheltuieli în proiecte ��i au depus cereri de decont pentru investi��iile efectuate, sunt nevoi��i acum s�� mai a��tepte s��-��i primeasc�� banii promi��i de stat, dup�� ce Guvernul i-a ocolit cu aloc��rile de fonduri, în rectificarea de buget adoptat�� vineri seara.
Cursuri IT pentru angaja��ii firmelor din România, cu fonduri europene de 30 milioane Euro Angaja��ii firmelor din România, inclusiv din microîntreprinderi ��i firme mici ��i mijlocii (IMM), vor putea urma cursuri IT, în cadrul unor viitoare proiecte europene, pentru care s-au alocat în total 30 de milioane de euro, din fonduri europene ��i de la bugetul de stat, potrivit Ghidurilor solicitantului lansate oficial.
Cum va cheltui România miliardele de euro pentru redresare din criza COVID-19: Iriga��iile ��i tehnologia, printre priorit����i Iriga��iile ��i tehnologia se num��r�� printre priorit����ile de investi��ii ale României din miliardele de euro alocate de Uniunea European�� prin Mecanismul de redresare ��i rezilien����, noua surs�� de bani europeni creat�� pentru ie��irea din criza coronavirus COVID-19. Cât, cum ��i când va investi România din acest mecanism?
Fonduri IMM 2020: Certificatele pentru situa��ii de urgen���� (CSU) se cer online, pân�� pe 15 septembrie Firmele mici ��i mijlocii (IMM) care au avut activitatea afectat�� în contextul pandemiei de coronavirus COVID-19 pot din nou s�� solicite online certificatele pentru situa��ii de urgen���� (CSU), pân�� pe 15 septembrie 2020.
Finan����ri de pân�� la 1,5 milioane Euro fiecare, pentru startup-uri IT europene, printr-un nou fond de investi��ii Startup-urile IT europene pot ob��ine noi finan����ri de capital de risc de pân�� la 1,5 milioane euro fiecare, printr-un fond de investi��ii lansat miercuri, în Germania, potrivit presei interna��ionale.
Ajutoarele de 1 miliard euro pentru firme ��i PFA: propunerea oficial�� de Ghid al solicitantului Ministerul Fondurilor Europene a scos în consultare public�� Ghid al solicitantului pentru fondurile europene de 1 miliard de euro din cele 3 linii de ajutoare pentru PFA, ONG-uri ��i firme, pentru recuperarea din criza coronavirus COVID-19.
Ordonan��a cu ajutoarele de stat de 1 miliard Euro pentru PFA ��i IMM, în Monitorul Oficial. Punctajul la granturile de 200.000 Euro pentru firme Guvernul a publicat joi în Monitorul Oficial ordonan��a de urgen���� prin care se vor acorda ajutoare din fonduri europene în valoare total�� de 1 miliard de euro persoanelor fizice autorizate, microîntreprinderilor ��i firmelor mici ��i mijlocii, pentru ie��irea din criza coronavirus COVID-19. Ordonan��a de ugen���� 130/2020 cuprinde ��i anexele cu codurile CAEN eligibile pentru fiecare categorie de sprijin, precum ��i punctajul pentru proiectele prin care se vor acorda granturile destinate IMM-urilor, de pân�� la 200.000 de euro pentru investi��ii.
DOCUMENT ���Planul României de cheltuire a fondurilor europene 2021-2027 ��i locul antreprenorilor IMM în schem�� România a definitivat un draft de Acord de parteneriat, aflat înc�� în negociere cu Comisia European��, acesta urmând s�� fie documentul programatic-cheie prin care ��ara î��i stabile��te priorit����ile ��i modalitatea de cheltuire a fondurilor europene din perioada de programare 2021-2027. Aici se reg��sesc ��i bani pentru antreprenorii cu firme mici ��i mijlocii (IMM).
Europarlamentari USR-Plus: 3 probleme principale la fondurile UE, în România Doi europarlamentari de la USR-Plus / Renew Europe spun c�� au stat de vorb�� cu o serie întreag�� de beneficiari de fonduri europene ��i au constatat 3 probleme majore pe care le întâmpin�� ace��tia la accesarea banilor comunitari din Programul Opera��ional Capital Uman (POCU) 2014-2020.
Fonduri europene 2020: Câte 25.000 Euro în Bucure��ti ��i 23 de jude��e, pentru tineri f��r�� job, s�� se fac�� patroni. Ghidul propus ��i schema de minimis Statul vrea s�� dea fonduri nerambursabile de câte 25.000 de euro unor tineri care nu mai merg la ��coal�� ��i nici serviciu nu au ��i s��-i ajute astfel s�� devin�� patroni de firme. Apelul de proiecte preg��tit acum de Ministerul Fondurilor Europene se va adresa tinerilor NEETs din Bucure��ti, Ilfov, Cluj, Ia��i ��i alte 20 de jude��e.
Ajutoarele de 1 miliard Euro pentru PFA ��i IMM: S-a anun��at calendarul orientativ de accesare Guvernul a adoptat, vineri, în ��edin����, ordonan��a de urgen���� care instituie cele 3 scheme de ajutoare în valoare total�� de 1 miliard de euro pentru microîntreprinderi ��i firme mici ��i mijlocii, pentru ie��irea din criz��, iar ministrul Fondurilor Europene a anun��at un calendar orientativ al derul��rii schemelor de finan��are.
Fonduri pentru firme 2020: Granturi pentru digitalizare, de max. 100.000 Euro sau max. 6 milioane Euro Microîntreprinderile române��ti ��i irmele mici ��i mijlocii (IMM) din toate domeniile vor putea ob��ine fonduri europene în valoare total�� de 150 de milioane de euro, printr-un nou program de granturi pentru digitalizarea IMM-urilor.
Fonduri europene 2020: Pân�� la 200.000 Euro pentru antreprenori sociali la sate. Ghidul propus Antreprenorii români vor putea înfiin��a noi întreprinderi sociale la sate cu sprijin de pân�� la 200.000 de euro fiecare, printr-un nou apel de fonduri europene pentru care s-a anun��at deja termenul maxim pân�� la care se va lansa.
Nou�� fereastr�� de ob��inere a certificatelor CSU, pentru fondurile europene de criz�� (proiectul din Guvern) Proiectul de ordonan���� de urgen���� care intr�� vineri în ��edin��a de Guvern, privind ajutoarele din fonduri europene de 1 miliard de euro, pentru firmele mici ��i mijlocii (IMM) prevede ��i posibilitatea ca IMM-urile s��-��i mai poat�� scoate certificatele de situa��ie de urgen���� (CSU), într-o anumit�� perioad��, pentru a putea accesa banii.
Noi finan����ri pentru firme de tehnologii 5G, în Europa Firmele europene care dezvolt�� tehnologii relevante în domeniul re��elelor de telecomunica��ii de genera��ia a cincea (5G) vor putea ob��ine noi finan����ri printr-un fond de investi��ii lansat joi.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by