EUROFONDURI
Finan����ri pentru firme europene de tehnologie, printr-un nou fond sus��inut de UE Firmele de tehnologie europene vor putea ob��ine noi finan����ri de capital de risc printr-un nou fond de investi��ii, în valoare de 58 de milioane de euro, lansat cu sus��inerea Uniunii Europene.Idee de afacere cu fonduri europene: Teste online de cultur�� general��, pe bani Un antreprenor din Ia��i a ob��inut fonduri europene prin programul Diaspora Start-Up ��i a creat un joc online de cultur�� general��, pe bani. Brainscores nu te va face milionar, ca show-urile TV, dar nici nu ajungi s�� pierzi cine ��tie ce. ��i e fun, mai ales acum, pe timp de pandemie, când lumea st�� mai mult acas��.
Fonduri pentru firme: Câte 30.000 Euro pentru hoteluri, s��-��i pun�� sta��ii de înc��rcare a ma��inilor electrice Noi fonduri nerambursabile vor fi disponibile pentru firme: hotelurile vor putea accesa bani de la stat s��-��i monteze panouri solare pentru producerea de energie regenerabil��, precum ��i sta��ii de înc��rcare a ma��inilor electrice, granturi de câte 30.000 de euro urmând s�� fie acordate.
Fondurile europene de 1 miliard euro pentru firme: Când se va lansa aplica��ia electronic�� de înscriere Apar noi informa��ii despre fondurile europene de 1 miliard de euro pentru PFA, microîntreprinderi ��i firme mici ��i mijlocii (IMM): ministrul Economiei a anun��at vineri, într-un interviu la HotNews.ro, când ar putea fi lansat�� aplica��ia electronic�� de înscrieri ��i modalitatea de acordare a ajutoarelor care ar urma s�� ajung�� la circa 100.000 de afaceri.
1,13 miliarde Euro, fonduri europene care urmeaz�� s�� ajung�� la IMM-uri, s��-��i achizi��ioneze, echipamente, utilaje ��i servicii B2B O serie de microîntreprinderi ��i firme mici ��i mijlocii (IMM) vor putea ob��ine fonduri europene totale de 1,13 miliarde de euro pentru a-��i achiziona echipamente, utilaje ��i servicii pentru business (B2B), în perioada urm��toare, potrivit unui memorandum prin care Guvernul ��i-a exprimat inten��ia de a face anumte suplimentri de fonduri în axa IMM din Programul Opera��ional Regional 2014-2020.
Ministrul român al economiei a afirmat, în presa american��, c�� guvernul injecteaz�� peste 2,5 miliarde Euro în IMM-uri Ministrul român al Economiei, Virgil Popescu, le-a spus jurnali��tilor re��elei media americane Bloomberg c�� guvernul de la Bucure��ti „injecteaz�� mai mult de 2,5 miliarde de euro în sus��inerea firmelor mici ��i mijlocii (IMM)”, în urma situa��iei provocate de epidemia de coronavirus COVID-19.
Nou fond de 443 milioane Euro pentru firme IT europene Startup-urile europene de tehnologie, aflate în faz�� de cre��tere, vor putea ob��ine noi finan����ri de capital de risc, de la un fond de investi��ii în valoare de 443 de milioane de euro, lansat miercuri.
Firmele î��i vor putea achizi��iona echipamente ��i utilaje în leasing, cu garan��ii de stat FNGCIMM Firmele mici ��i mijlocii (IMM) din România vor putea s��-��i achizi��ioneze echipamente ��i utilaje în leasing, cu garan��ii de stat, printr-un nou program guvernamental care urmeaz�� s�� fie opera��ionalizat, a anun��at, luni, Fondul Na��ional de Garanatre a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM), într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.
DOCUMENT Fonduri europene 2020: Circa 1-5 milioane Euro pentru firme IT române��ti. Ghid propus Firmele române��ti de tehnologie vor putea ob��ine noi fonduri europene, de circa 1-5 milioane de euro pe proiect, printr-o linie de finan��are din Programul Opera��ional Competitivitate (POC) 2014-2020, pentru care propunerea oficial�� de Ghid al solicitantului a fost scoas�� în dezbatere public��.
Fonduri europene de 50.000 Euro pentru tineri fermieri: Perioada oficial�� de depunere a cererilor Agen��ia pentru Finan��area Investi��iilor Rurale (AFIR) a anun��at mar��i perioada oficial�� în care tinerii fermieri pot depune online cererile de finan��are pentru fondurile europene de 40.000 sau 50.000 de euro fiecare, în cadrul subm��surii 6.1 din Programul Na��ional de Dezvoltare Rural�� (PNDR).
Rezultate IMM Invest în 2 luni jumate: Câte credite au acordat b��ncile ��i care e suma Au trecut 2 luni ��i jum��tate de la redeschiderea programului de creditare a firmelor cu garan��ii de stat, IMM Invest, iar Fondul de garantare a transmis rezultatele oficiale de pân�� acum, în privin��a num��rului de credite acordate IMM-urilor ��i a sumei garantate.
Consultare fonduri UE 2020: Patronii IMM se tem s�� nu le ia companiile mari din banii europeni pentru criza COVID-19 Abia au fost scoase în consultare public�� cele trei scheme de finan��are în valoare total�� de aproape 1 miliard de euro pentru firmele mici ��i mijlocii ��i PFA, iar patronii IMM au ��i început s�� transmit�� guvernan��ilor s�� aib�� grij�� mai mare s�� nu ia ��i companiile mari din aceste ajutoare, prin anumite metode.
Noi finan����ri pentru startup-uri de s��n��tate, printr-un fond de 76 milioane Euro sus��inut de Uniunea European�� Startup-urile europene care dezvolt�� tehnologii în domeniul s��n��t����ii vor putea ob��ine noi finan����ri de capital de risc printr-un fond de investi��ii în valoare total�� de 76 de milioane de euro, lansat vineri, cu sus��inerea UE.
���DOCUMENTE Au ap��rut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile ��i grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene a publicat oficial proiectul de ordonan���� de urgen���� pentru deschiderea a 3 scheme de finan��are pentru microîntreprinderi, firme mici ��i mijlocii (IMM) ��i PFA, confirmând informa��iile publicate de StartupCafe.ro, miercuri. Listele complete cu domeniile de activitate ale firmelor eligibile ��i grila de punctaj pentru proiectele de investi��ii sunt ��i ele publicate.
Fonduri europene 2020: Câte 50.000 Euro pentru tineri fermieri. Ghidul oficial ��i planul de afaceri Fermierii români în vârst�� de pân�� la 40 de ani pot ob��ine fonduri europene de câte 50.000 de euro pentru diverse investi��ii în mici afaceri agricole, prin linia de finan��are „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”, pentru care s-au lansat oficial ghidul solicitantului ��i modelul de plan de afaceri.
Fondurile europene pentru firme ��i PFA: 3 scheme de granturi între 2.000 Euro ��i 200.000 Euro. Termenul de lansare Guvernul va lansa curând apelurile de proiecte prin care microîntreprinderile, firmele mici ��i mijlocii (IMM), dar ��i persoanele fizice autorizate (PFA) vor putea ob��ine fonduri europene cuprinse între 2.000 de euro ��i 200.000 de euro, în func��ie de mai multe criterii. Informa��ia apare într-un proiect de ordonan���� de urgen���� consultat de StartupCafe.ro, din surse MFE.
Fond de investi��ii de 120 milioane Euro pentru startup-uri IT europene Startup-urile IT europene vor putea ob��ine noi finan����ri de capital de risc de câteva milioane de euro fiecare, printr-un fond de investi��ii în valoare total�� de 120 de milioane de euro, lansat miercuri.
Fonduri europene pentru promovarea produselor agricole Fermierii români reuni��i în organiza��ii profesionale pot ob��ine fonduri europene pentru promovarea produselor agricole în Uniunea European�� sau în afara UE, printr-o linie de finan��are la care se fac înscrieri.
Fonduri europene de câte 2-6 milioane Euro: „Momentul în care un furnizor B2B poate s��-��i g��seasc�� poten��ialii clien��i” Firmele mici ��i mijlocii din România se preg��tesc s�� acceseze fondurile europene de câte 2-6 milioane de euro din noua schem�� de finan��are POR 2.2-IMM, care vor genera cheltuieli eligibile de câte 3-9 milioane de euro în echipamente ��i servicii business-to-business. „Acesta este momentul în care un furnizor poate s��-��i g��seasc�� poten��ialii clien��i”, spune Marian Dobril��, consultant pentru finan����ri nerambursabile, într-un interviu acordat StartupCafe.ro.
Fonduri de pân�� la 100.000 dolari pentru startup-uri de blockchain, de la UNICEF Startup-urile IT din România ��i Republica Moldova care dezvolt�� tehnologii blockchain pot ob��ine fonduri nerambursabile de pân�� la 100.000 de dolari fiecare, printr-o oportunitate de finan��are lansat�� de UNICEF, unul dintre principalele organisme ale Organiza��iei Na��iunilor Unite (ONU).

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by