GADGET
REVIEW Nokia 7.1 - Cel mai ar��tos dintre telefoanele din gama medie Când spui „Nokia”, sunt ��anse mari s�� stârne��ti un ecou de nostalgie în mintea audien��ei. Mult dup�� perioada de glorie de la începutul anilor 2000, dup�� ce au disp��rut acum ceva timp cu totul de pe pia����, telefoanele Nokia au reap��rut în for���� - acela��i brand, dar sub obl��duirea finlandezilor de la HMD Global.
Samsung Galaxy S10 va avea ��i o variant�� special�� cu ecran de 6,7 inci ��i ��ase camere - pres�� La început de 2019 Samsung va lansa cea de-a zecea genera��ie a smartphone-ului de top Galaxy S ��i surse citate de Wall Street Journal spun c�� va fi o diferen���� mare fa���� de S9. Vor exista trei versiuni de S10, cu ecrane între 5,8 ��i 6,4 inci. În plus, va exista ��i un model cu nume de cod “Beyond X” care va fi un concurent pentru iPhone XS ��i va fi cel mai sofisticat telefon Samsung de pân�� acum.
Samsung vrea s�� lanseze telefonul cu ecran pliant în prima parte din 2019 ��i î��i propune s�� produc�� cel pu��in un milion de buc����i - pres�� Samsung a prezentat s��pt��mâna trecut�� prototipul telefonului care se poate împ��turi ��i versiunea de serie ar putea fi lansat�� în primul semestru din 2019, obiectivul companiei fiind s�� produc�� mai mult de un milion de exemplare/an, scrie publica��ia Yonhap News, citat�� de Bloomberg. Presa a scris pe larg despre prototip, îns�� persist�� misterul fiindc�� telefonul a fost prezentat timp de numai 45 de secunde pe scen�� ��i nu a putut fi ”butonat” de nimeni dintre cei prezen��i la conferin��a dezvoltatorilor.
Samsung a lansat în România Galaxy A9, primul model cu patru camere pe spate. Modelul de clas�� medie cost�� 2.800 de lei Samsung Electronics a anun��at lansarea noului Galaxy A9, un smartphone care dispune de patru camere foto pe partea din spate. Modelul este gândit pentru tinerii care posteaz�� des pe re��elele sociale ��i vor fotografii luminoase, cadre ample ��i portrete artistice. Compania spune c�� modelul de 600 de euro se încadreaz�� în gama medie, are un pre�� catalogat ca fiind convenabil ��i nu trebuie comparat cu modelele de vârf de gam�� ale Samsung sau ale concuren��ei.
���VIDEO Brand-ul Palm revine cu un fel de telefon mic care s�� te fac�� s�� petreci mai pu��in timp cu smartphone-ul mare Brand-ul Palm, celebru pentru PDA-urile de acum mai bine de 10 ani, revine pe pia���� printr-un produs oarecum curios care nu este nici 100% smartphone, dar nici ceas inteligent. Palm Phone este un fel de telefon miniatural, pentru c�� ecranul este de numai 3,3 inci ��i este gândit s�� te fac�� s�� stai mai pu��in timp pe telefonul principal. Presa american�� l-a numit ”fr����iorul telefonului principal” sau chiar ”un telefon pentru telefonul t��u”. Este disponibil la un operator din SUA ��i cost�� 350 de dolari, fiind un produs care pare a fi sortit e��ecului comercial, fiindc�� nu se ��tie dac�� î��i g��se��te locul în pia����.
Samsung a lansat Galaxy A9, primul smartphone cu patru camere foto pe partea din spate Samsung Electronics a anun��at lansarea noului Galaxy A9, un smartphone care dispune de patru camere foto pe partea din spate. ”Galaxy A9 aduce în premier�� prima camer�� foto cvadrupl�� din lume”, spune compania despre telefonul cu ecran de 6,3 inci ��i baterie de 3.800 mAh. Samsung a spus c�� va integra în gama sa medie de telefoane tot mai multe specifica��ii care se g��seau doar pe gama premium, iar cele patru camere reprezint�� un pas în acest sens. Modele precum Huawei P20 pro ��i LG V40 au trei camere pe spate, acum Samsung adaug�� înc�� una.
VIDEO Facebook lanseaz�� dou�� ecrane conectate cu ajutorul c��rora utilizatorii s�� efectueze convorbiri video Facebook a anun��at c�� lanseaz�� dou�� ecrane inteligente de 10, respectiv 15 inci, cu care utilizatorii s�� ini��ieze chat video. Sunt practic un fel de boxe inteligente stil Amazon Alexa sau Google Home, dar au ��i ecran. Pre��urile în SUA sunt de 199, respectiv 349 dolari ��i terminalele vor fi disponibile din noiembrie, fiind numite Portal ��i Portal+. Cu siguran���� c�� va fi pus�� în discu��ie ��i confiden��ialitatea comunica��iilor utilizatorilor, dat fiind c�� vorbim de video.
VIDEO Cele mai noi iPhone-uri ar putea avea o problem�� - În unele cazuri nu se încarc�� decât dac�� ecranul este aprins Câ��iva utilizatori de iPhone XS ��i XS Max s-au plâns c�� telefoanele lor nu se încarc�� prin cablu decât dac�� ecranul este aprins. Vloggerul Lewis Hilsenteger a f��cut un test cu nou�� iPhone-uri ��i câteva dintre ele nu se înc��rcau prin cablu, el denumind problema Chargegate. Apple nu a oferit înc�� o pozi��ie.
REVIEW HTC Desire 12+ - Cum e s�� folose��ti pe termen lung un telefon sub 900 de lei De obicei telefoanele vârf de gam��, cele mai scumpe, de la produc��tori precum Samsung, LG, Huawei sau HTC ajung s�� fie testate ��i analizate în detaliu, fie în presa generalist�� sau fie chiar ��i în cea de ni����, în ciuda faptului c�� majoritatea telefoanelor ce ajung s�� fie cump��rate de utilizatori sunt mai degrab�� cele mai ieftine sau din zona medie a pie��ei. În ultimii ani din ce în ce mai multe telefoane ieftine au ap��rut pe pia����, multe cu specifica��ii bune pe hârtie ��i cu promisiunea de „premium” la un pre�� mic, dar r��mâne mereu întrebarea cum se comport�� ele de fapt în via��a de zi cu zi ��i cât de gra��ios „îmb��trânesc” de fapt. HotNews.ro a testat timp de aproape de trei luni modelul Desire 12+ de la HTC, un telefon ce acum se vinde la noi la mai pu��in de 200 de euro ��i detaliaz�� într-un review plusurile ��i minusurile unui astfel de dispozitiv.
Apple iPhone XR cost�� de la 4.000 de lei, iar XS Max ajunge la 7.800 lei Apple iPhone XR cost�� de la 4.000 de lei, XS cost�� de la 5.400 lei, iar SX Max, de la 5.900 lei, cea mai scump�� versiune a acestui model ajungând la 7.800 lei. Pre��urile sunt de pe Quickmobile, magazin care în general anun���� pre��urile la liber la foarte pu��in timp de lansarea unor telefoane noi. Apple a prezentat miercuri seara trei noi modele de iPhone, cel mai scump�� costând 1.099 de dolari în SUA, un nou record pentru pre��ul de pornire al unui iPhone.
���VIDEO Ceasul Apple va permite utilizatorilor s��-��i fac�� singuri electrocardiograma - De ce este important ��i de ce este riscant Când s-a lansat prima genera��ie, în 2015, ceasul Apple a fost criticat pentru c�� are pu��ini senzori cu care po��i face ceva util. Miercuri seara Apple a f��cut unul dintre cele mai importante anun��uri legate de planurile sale în domeniul s��n��t����ii, fiindc�� Watch 4 va permite user-ilor s��-��i fac�� EKG ��i îi poate alerta când b��t��ile inimii devin haotice. Ceasul devine mai util, Apple va fi ��i mai prezent�� în domeniul medical, dar cu siguran���� c�� unii oameni vor fi speria��i de ce le arat�� ceasul ��i se vor duce la spital chiar ��i când nu este un pericol.
���VIDEO Apple a prezentat cel mai mare iPhone de pân�� acum, XS Max cu ecran de 6,5 inci. Pre��urile pornesc de la 1.099 dolari ���Apple a prezentat iPhone XS, o versiune mai puternic�� a vârfului de gam��, dar ��i XS Max, telefonul cel mai mare ��i mai scump lansat vreodat�� de compania din Cupertino. Pre��urile pornesc de la 999 dolari pentru XS ��i de la 1.099 dolari pentru XS Max. Apple a prezentat ��i cea de-a patra genera��ie a ceasului Watch care acum are un ecran cu 32% mai mare ��i poate fi folosit ��i pentru electrocardiograme. Apple a prezentat ��i iPhone XR, cu ecran de 6,1 inci LCD, cu carcas�� din sticl�� ��i aluminiu ��i pre��uri de la 749 dolari.
Apple ar putea lansa miercuri cel mai scump iPhone, cu un pre�� de pornire de 1.199 dolari ���Apple va avea miercuri un eveniment de pres�� la care vor fi lansate câteva noi iPhone-uri, un nou Apple Watch ��i noi versiuni ale c����tilor AirPods. Sunt zvonuri ��i despre noi tablete iPad, îns�� ��ansele sunt mai sc��zute. Produsul vedet�� va fi, se pare, iPhone-ul cu cel mai mare ecran de pân�� acum, dar ��i cu cel mai mare pre��, estim��rile indicând c�� ar putea fi cu 20% mai scump decât iPhoneX.
���REVIEW Samsung Galaxy Note 9 - Scump, dar foarte bun Samsung Galaxy Note 9 a fost lansat de curând pe pia���� cu un pre�� de pornire de aproape 1.000 de euro, printre cele mai scumpe telefoane conven��ionale de pe pia���� la acest moment. Note 9 e modelul hard-core de la Samsung, cu specifica��ii de top ��i plin de func��ii, cu un stylus ce anul acesta poate fi folosit de la distan���� pe post de telecomand�� pentru a efectua diverse ac��iuni. Poate totu��i convinge Note 9 c��-��i merit�� pre��ul? E o variant�� de luat în seam�� de utilizatorii dispu��i s�� pl��teasc�� atât în dauna iPhone X, a viitoarelor modele Apple sau a altor telefoane Android din zona de vârf a pie��ei? HotNews.ro a testat timp de aproape dou�� s��pt��mâni noul Samsung Note 9 ��i vine acum cu un review în detaliu.
HTC lanseaz�� modelul de telefon U12 life, o variant�� mai accesibil�� ca pre�� al modelului s��u vârf de gam�� HTC anun���� lansarea telefonului U12 life, o varianta mai accesibil�� a modelului s��u vârf de gam�� U12+ (Review, aici). HTC U12 life vine cu un design al spatelui în dou�� nuan��e, cu dou�� camere pentru modul de fotografiere portret, un ecran Full HD în format 18:9 ��i o baterie mare  de 3.600 mAh.
���Nikon lanseaz�� modelul D3500, un nou aparat foto DSRL compact Skin, importatorul Nikon în românia, anun���� lansarea modelului D3500, un nou aparat foto de tip DSLR compact cu senzor de de 24,2 Megapixeli. Noul aparat permite ��i înregistr��ri video la rezolu��ie Full HD ��i ofer�� o montur�� pe care pot fi fixate ��i obiective de telefotografie mai grele. Noul D3500 ar urm�� s�� ajung�� în România la finalul lunii septembrie.
De ce smartphone-urile cele mai sofisticate au toate ��ansele s�� devin�� mai scumpe, într-o pia���� în care a crescut num��rul de modele la peste 1.000 de dolari Vineri s-a lansat oficial Galaxy Note 9, cel mai nou model de vârf de gam�� al Samsung. Telefonul are ecran de 6,4 inci, bateria este de 4.000 mAh, iar memoria este de 6 GB RAM. ��i pre��ul acestui model cu super-specifica��ii este pe m��sur��; de la 4.500 de lei, iar în pia��a în care intr�� sunt modele tot mai multe care ajung la peste 1.000 de dolari, versiunile de top cu maxim�� stocare mergând spre 1.500 de dolari. Cum s-a ajuns aici ��i de ce pre��urile smartphone-urilor de vârf de gam�� vor mai cre��te, pute��i citi în articol.
Telefonul de vârf de gam�� Samsung Galaxy Note 9 este disponibil de vineri în magazinele din România Samsung Electronics a anun��at vineri disponibilitatea în magazine a celui mai nou smartphone premium, Galaxy Note 9 care cost�� la liber între 4.500 ��i 5.800 lei, în func��ie de versiune. Note 9 devine, al��turi de iPhone X, cel mai scump model premium din pia����. Noul smartphone are baterie de 4.000 mAh care ��ine o zi întreag��, dou�� versiuni de stocare intern�� (128GB ��i 512 GB), ��i 200 grame greutate. Samsung spune c�� noul Galaxy Note 9 are cea mai mare baterie folosit�� vreodat�� într-un ”flagship” ��i permite utilizarea telefonului o zi întreag�� pentru a vorbi, a scrie, a juca jocuri ��i a viziona filme de diminea���� pân�� seara.
Samsung Galaxy Note 9 cost�� de la 4.600 lei ���Noul Samsung Galaxy Note 9 cost�� ”la liber” 4.600 de lei în varianta de 128 GB ��i 5.800 lei în versiunea cu 512 GB stocare, a anun��at magazinul online Quickmobile. Samsung a lansat pe 9 august Galaxy Note 9, telefon cu ecran de 6,4 inci ��i baterie de 4.000 mAh. Samsung sper�� s�� atrag�� publicul tân��r. dar pre��ul ridicat va fi un obstacol. Compania nu d�� cifre de vânz��ri pentru fiecare model, îns�� estim��rile indic�� faptul c�� au fost livrate într-un an 10 milioane de Galaxy Note 8.
Nikon lanseaz�� aparatul foto compact COOLPIX P1000 care are un zoom optic de 125x Nikon anun���� lansarea modelului de aparat foto compact Nikon COOLPIX P1000, cu un zoom optic de 125x, echivalent cu un interval 24-3.000mm. Aparatul are un senzor de 16 MP, 1/2,3 inchi, un obiectiv cu f/2.8 ��i poate înregistra ��i video 4K/UHD la 30 de cadre pe secund�� ��i 1080p la 60 de cadre pe secund��. Aparatul va fi disponibil în România începând cu luna septembrie.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by