IMOBILIAR
Casca Dedeman
Foto: Hotnews

3 noi depozite destinate închirierii, care vor fi realizate de Dedeman, primesc undă verde de la Concurență

de CZ HotNews.ro
Luni, 12 Aug 2019 Economie | Imobiliar
Lanțul românesc de hipermarketuri Dedeman, controlat de antreprenorii Adrian și Dragoş Pavăl, va construi, împreună cu un asociat, 3 depozite logistice destinate închirierii, pentru care au primit luni aprobarea Consiliului Concurenței.
Casuta in spatele curtii
Foto: Facebook

​FOTO Idee de afacere: Căsuțe în curțile unor proprietari, închiriate către terți

de CZ HotNews.ro
Vineri, 9 Aug 2019 Economie | Imobiliar
Un startup american a venit cu o idee de afacere care ar putea rezolva problema lipsei de spații locative: se duce la proprietari de locuințe, le construiește în curte căsuțe, le închiriază către terți și apoi împarte chiria cu proprietarul.
Casa solara Over4
Foto: Hotnews

FOTO O echipă de români a obținut locul 3 mondial la o competiție de case solare

de Adi Iacob HotNews.ro
Marţi, 30 Iul 2019 Economie | Imobiliar
Echipa Over4 din România a obținut medalia de bronz la competiția internațională Solar Decathlon, denumită și ”Olimpiada Caselor Solare” ce a avut loc în Ungaria. Pe lângă locul 3 la nivel mondial, echipa Over4 a ieșit vice-campioană la probele de Comunicare, Inovație și Bilanț Energetic. Printre echipele finaliste se numără Franța, Olanda, Belgia, Spania, Ungaria, Algeria și Thailanda.
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

El, atletic și pasional, Ea, open minded și cu suflet bun - se caută la matrimoniale, pe viață sau pentru un sejur la Sovata

de Smile Media
Joi, 25 Iul 2019 Economie | Imobiliar
Vara se înmulțesc anunțurile matrimoniale pe www.anuntul.ro, pentru că... orice om îi este teamă de un concediu singuratic, vorba unui clasic în viață. Ba, cine-i gospodar începe să-și caute pereche încă de cu primăvară. Noi la Anunțul Telefonic avem și niște mușterii fideli, care în ciuda insistențelor tot nu-și găsesc jumătatea, dar nici nu renunță, așa că periodic apar prin redacție sau intră pe site și mai trag câte un loz...
WeWork
Foto: Facebook

Fondatorul unui hub co-working a scos 700 de milioane de dolari din firmă, înainte de listarea pe bursă

de CZ HotNews.ro
Vineri, 19 Iul 2019 Economie | Imobiliar
Unul dintre fondatorii WeWork, o mare companie americană care deține spații de co-working, folosite de antreprenorii cu firme mici să-și împartă costurile cu birourile, a scos peste 700 de milioane de dolari din firmă înainte de listarea acesteia pe bursă, scrie Wall Street Journal.
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Un ospătar bun poate să facă mai mulți bani decât un avocat mediu. De ce nu avem, totuși, mai mulți ospătari?

de A. Nunțu Smile Media
Joi, 27 Iun 2019 Economie | Imobiliar
Am stat zilele trecute la o masă cu mai mulți oameni care se ocupă cu recrutarea de personal în industria ospitalității. N-o să vă povestesc despre stângăciile chelneriței care ne-a servit, ci despre cum mi le-au explicat oamenii ăștia care fac angajări în branșă, care se plâng că le e tot mai greu să găsească și să păstreze oamenii buni. Pentru că da, printre valorile alea care ne-au plecat în lume se numără și cei mai buni și descurcăreți chelneri, peste care ajungi să dai în concedii prin toate colțurile lumii.

Fondatorii platformei online
Foto: Hotnews

„Tinder” românesc pentru proprietari de apartamente și chiriași

de CZ HotNews.ro
Marţi, 18 Iun 2019 Economie | Imobiliar
O platformă online românească de anunțuri pentru închirierea locuințelor, deschisă anul trecut de o româncă și un norvegian, introduce un sistem de potrivire a chiriașilor cu proprietarii, pe baza unor criterii amănunțite, pentru ca ambele părți să facă alegeri mai bune.
A.Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Piscina pe bloc, în Militari, și alte trucuri de agățat clienții la un târg imobiliar

de A.Nunțu Smile Media
Marţi, 4 Iun 2019 Economie | Imobiliar
Un stand cu o măsuță pe care tronează un castron cu cireșe de mai îmi atrage atenția la un târg de imobiliare. Mă apropii curios și o întreb pe doamna din spatele cireșelor ce preț au casele vândute de ea, de vreme ce-și permite să-și întâmpine clientela cu cireșe. Râde și-mi spune că e agent imobiliar. Îmi dă o carte de vizită, totuși, nu o cireașă. Probabil cu cireașa se sărbătorește numai semnarea contractului și virarea unui aconto. În ultima lună am avut cel puțin trei târguri imobiliare în București, organizate pe sectoare, un concept dezvoltat de puțină vreme, pe ideea că oamenii preferă niște zone anume unde-și caută casă, și e mai bine să le oferi mai puține variante, dar mai țintite, decât să-i lași să bântuie printr-o ofertă vastă și să nu găsească nimic.
Casa Geza Teleki
Foto: artmark.ro

Castelul „Geza Teleki” din Maramureș, scos la vânzare. Preţul de pornire este de 275.000 de euro

de G.S. HotNews.ro
Sâmbătă, 4 Mai 2019 Economie | Imobiliar
Castelul „Geza Teleki” din Maramureș, folosit ca reședință de vară de către nobilul Géza Teleki și fiul său, Pál Teleki, este scos la vânzare prin Artmark, transmite Mediafax. Preţul de pornire este de 275.000 de euro, iar valoarea estimată ajunge la 400.000 - 500.000 de euro.
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

România care nu crede în online - o zi în redacția singurului ziar de anunțuri din București

de A. Nunțu Smile Media
Luni, 22 Apr 2019 Economie | Imobiliar
Unul dintre cele mai vizitate sedii ale Anunțul Telefonic este cel din Colentina, colț cu Ziduri Moși, în coasta Pieței Obor. Dintotdeauna aici am avut o clientelă numeroasă și colorată. De vârste, ocupații și chiar nații diverse, oamenii care vin aici să dea anunțuri în ziar sunt uniți de un crez comun: acela că ziarul e mijlocitorul perfect pentru nevoia lor de biznis.
Airbnb -cea mai populară casă
Foto: Airbnb

​FOTO: Cea mai populară casă de închiriat pe Airbnb e cât un dormitor „comunist” de la noi

de CZ HotNews.ro
Vineri, 29 Mar 2019 Economie | Imobiliar
Cea mai populară proprietate listată pe site-ul de închirieri pe termen scurt Airbnb este o cabană de doar 9,2 mp, cam cât un dormitor dintr-un apartament obișnuit în blocurile „comuniste” din București.
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Limba română și succesul în afaceri

de A.Nunțu Smile Media
Miercuri, 27 Mar 2019 Economie | Imobiliar
Când ne-am renovat apartamentul aveam nevoie de diverși meseriași în instalații sau zugrăveli și cum la noi acasă doamna Nunțu e cea care alege, ca în orice familie tradițională, i-am lăsat ei această sarcină pe cap. S-a apucat să caute, cum altfel dacă nu în ziarul Anunțul Telefonic, unde primele 5-6 pagini sunt întotdeauna cu oferte de Prestări servicii, a treia mare categorie, ca pondere, după imobiliare și locuri de muncă. Nu a trecut mult până când mi-a reproșat unele scăpări de corectură gramaticală din anunțuri.
Champs-Elysees, Paris
Foto: Pixabay.com

Prețurile proprietăților din Paris ajung la un nivel record

de A.Z. HotNews.ro
Miercuri, 6 Mar 2019 Economie | Imobiliar
Prețurile la proprietăți în Paris au atins niveluri record la sfârșitul anului 2018. Vestea proastă pentru oricine speră să găsească un teren în Paris este că această escaladare a prețurilor va continua în acest an, informează The Local.
Parcului20
Foto: Parcului20

[P] ​Parcului20, singurul proiect rezidențial smart-home din România. Cum arată apartamentele "inteligente"?

de Smile Media
Joi, 28 Feb 2019 Economie | Imobiliar
Lucrările la ansamblul Parcului20, dezvoltat de Cordia România, încep în luna februarie 2019. Încă din etapa de construcție, apartamentele din proiect, dintre care peste jumătate se încadrează în plafonul de preț pentru TVA 5%, sunt echipate cu sisteme smart-home de ultimă generație. Situat la doar șase minute de mers cu bicicleta de parcul Herăstrău, proiectul rezidențial oferă și alte facilități deosebite viitorilor săi locatari. Care sunt acestea?
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Stat european serios, căutăm muncitori cu sau fără experiență. Rugăm seriozitate

de A. Nunțu Smile Media
Marţi, 26 Feb 2019 Economie | Imobiliar
O radiografie a pieței de muncă bucureștene, la zece ani de la aderarea la UE. Ce se oferă și ce se cere de la cei rămași în țară, în ziarul oamenilor muncii, Anunțul Telefonic/anuntul.ro. Ca mulți bucureșteni, în pauza de masă sau în drum spre casă mă abat și eu printre rafturile de la Mega, pentru de-ale gurii. La casă mă întâmpină, la câteva luni odată, altă față zâmbitoare. Cu semn de începător în piept, cu stângăcia și lentoarea speriată a oricărui novice, ucenicul de azi devine angajatul lunii, apoi avansează șef de magazin sau dispare într-un univers misterios al angajaților model care la un moment dat s-au plictisit sau au găsit ceva care să-i merite mai mult.
Sondaj Prima Casa
Foto: Hotnews

SONDAJ Ce ar trebui să se întâmple cu programul Prima Casă?

de Red. Stiri HotNews.ro
Luni, 18 Feb 2019 Economie | Imobiliar
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a spus că până la sfârșitul lunii va apărea o formă modificată a programului "Prima Casă", cară să aibă prevăzut un plafon de 2 miliarde de lei, dar care să fie "mai social".
  • Sondaj HotNews.ro: Ce ar trebui să se întâmple cu programul Prima Casă?
Tranzactii imobiliare
Foto: sxc.hu

Numărul vânzărilor de imobile scade în ianuarie cu aproape 5.500 față de decembrie 2018

de R.M. HotNews.ro
Miercuri, 13 Feb 2019 Economie | Imobiliar
În luna ianuarie 2019, au fost vândute, la nivelul întregii țări, 30.733 imobile, cu 5.457 mai puține față de luna decembrie 2018, potrivit statisticilor publicate de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară.
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Criza imobiliară vine mai repede la vilă decât la bloc

de A. Nunțu Smile Media
Luni, 28 Ian 2019 Economie | Imobiliar
O vecină mă oprește zilele trecute pe scări ca să mă întrebe, cu un aer conspirativ: ce știu de criză? Ce să știu, doamnă, ce zice la televizor: cică nu vine nici anul ăsta! Haideți, domnul Nunțu, mă ia doamna de braț, coborând, deși ea avea treabă mai sus, cum să nu știți dumneavoastră mai mult, când sunteți acolo unde se vinde și se cumpără casele? Păi tocmai, doamnă, la noi treaba merge ca de obicei: se vinde, se cumpără, se închiriază. Nu suntem "experți" în predicții, noi doar ajutăm oferta să-și găsească cererea.
locuinte
Foto: Hotnews

Topul prețurilor la locuințe în marile orașe: cele mai scumpe apartamente sunt în Cluj Napoca. Unde se găsesc cele mai ieftine

de C.D. HotNews.ro
Marţi, 8 Ian 2019 Economie | Imobiliar
Prețurile la locuințe au crescut, în 2018, în medie cu 6,4%, suma medie solicitată pentru apartamentele noi și vechi disponibile spre vânzare la nivel național ajungând la o valoare de 1.239 de euro pe metru pătrat util. Cluj Napoca este primul în topul prețurilor plătit pentru un metru pătrat util, atât în cazul locuințelor vechi, cât și în cazul celor noi.
Click & Grow
Foto: Hotnews

Un startup care face grădini de apartament a obținut o finanțare de 11 milioane de dolari

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 31 Oct 2018 Economie | Imobiliar
Un startup din Estonia, care face grădini și ferme de legume și zarzavaturi pentru apartamente și birouri, a obținut o rundă de investiții de 11 milioane de dolari de la un grup de investitori printre care se numără un lanț de magazine Ikea și deținătorul brandurilor de electrocasnice Rowenta, Tefal și Moulinex.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by
mobile version