MEDIA & PUBLICITATE
La ora��e, 7 din 10 români au cel pu��in un abonament la un serviciu de video streaming precum Netflix sau HBO GO: Studiu ��apte din zece români din mediul urban folosesc cel pu��in un canal de video streaming pe baz�� de abonament. Potrivit unui studiu realizat pe un e��antion de 1.200 de responden��i din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 ��i 54 de ani, 69% dintre responden��i au un abonament pentru cel pu��in o platform��, în timp ce 46% folosesc Netflix ��i o treime HBO GO, cele dou�� servicii dominând pia��a video on demand (VoD) din România.
Platforma Seenow, care oferea servicii de tip video on demand, s-a închis Platforma Seenow, dezvoltat�� de Direct One, prima platform�� care s-a prezentat la CNA cu notificare c�� ofer�� servicii media audiovizuale la cerere, în 2011, s-a închis, în condi��iile în care reprezentan��ii s��i au cerut CNA retragerea avizului, potrivit Paginademedia.ro .
Asocia��ie a angaja��ilor din Radioul public: Managerii din SRR - acuza��i de amatorism ��i preocuparea de "a nu deranja" / Unul din trei ��efi ocup�� func��ia f��r�� concurs Situa��ia "grav��" din Radioul public este deplâns��, vineri, de Ziua Radioului într-o luare de pozi��ie a unei asocia��ii a jurnali��tilor ��i profesioni��tilor din institu��ie, care arat�� într-un comunicat c�� audien��ele slabe ��i amatorismul s-ar datora în bun�� m��sur�� managerilor. Asocia��ia Kompatibil arat�� c�� un ��ef din trei, la SRR, î��i ocup�� func��ia f��r�� a fi dat concurs ��i c�� venitul mediu al unui ��ef este de 2,5 ori mai mare decât venitul mediu al unui angajat.
Pro TV renun���� la colaborarea cu Dana Budeanu, dup�� scandalul Firea-spitalul oncologic pentru copii Pro TV anun����, joi, c�� renun���� la colaborarea cu Dana Budeanu, autoarea mesajului distribuit de primarul Gabriela Firea, referitor la spitalul oncologic pentru copii. Dana Budeanu comenta vestimenta��ia vedetelor la emisiunea "Vorbe��te lumea".
UPDATE: Gabriela Firea anun���� c�� le-a f��cut plângere penal�� jurnali��tilor de la Libertatea: "Dac�� s-a f��cut ceva, nu s-a f��cut în mandatul meu" Gabriela Firea a anun��at c�� le-a f��cut plângere penal�� jurnali��tilor de la Libertatea ��i conducerii ziarului, dup�� ce a fost publicat un material referitor la construc��ia ��i dotarea Spitalului de copii „Victor Gomoiu”
Scandalul spitalelor: ���Europa FM anun���� c�� returneaz�� banii ob��inu��i dintr-un contract de publicitate cu Prim��ria Bucure��ti Conducerea Europa FM a decis s�� returneze sumele ob��inute dintr-un contract de publicitate cu Primaria Bucure��ti, contract semnat în var��, dar la care a renun��at ulterior, a anun��at postul de radio. Acesta precizeaz��, citându-l pe realizatorul Moise Guran, c�� postul va pune la dispozi��ie spa��iile publicitare respective pentru promovarea ini��iativei "Noi construim un spital".HotNews.ro a scris, pe 3 octombrie, c�� Prim��ria pl��te��te aproape dou�� milioane de euro pentru a face reclam�� la programul de consolidare ��i proiectele desf����urate de Administra��ia Spitalelor ��i Serviciilor Medicale. Acordul cadru acoper�� perioada august 2019-decembrie 2021. Contractul vizeaz�� difuzarea unui spot pe minim ��apte posturi TV, promovare pe minim 8 sta��ii radio si promovare online pe minim 11 site-uri.
VIDEO Ultimele clipe ale Realitatea TV. Transfer c��tre Realitatea PLUS... deocamdat�� doar online Realitatea TV ��i-a încetat miercuri noaptea la ora 00.00 transmisia, iar trecerea pe Realitatea Plus pare s�� se fi f��cut deocamdat�� doar în online, pe site-ul realitatea.net. Pe burtier�� titra: ”de mâine emisia va putea fi urm��rit�� pe webtv.realitatea.net/live”.Realitatea TV - scurt�� istorie: Primul post de ��tiri, îngropat de faliment la 18 ani de la înfiin��are
UPDATE Realitatea TV î��i înceteaz�� la noapte emisia. Cum preia ��tafeta Realitatea Plus? Cozmin Gu���� acuz�� "opresiunea CNA" Realitatea TV, pentru care CNA nu a mai prelungit licen��a audiovizual��, î��i va înceta emisia miercuri la ora 23.59, urmând ca trecerea pe Realitatea Plus s�� se fac��, imediat sau în scurt timp, printr-un jurnal în direct pe "noul" post, a spus pentru HotNews.ro directorul Realitatea, Edward Pastia.UPDATE Într-o emisiune care a început la ora 17.00 la Realitatea TV, în care s-a prezentat ca "invitat ��i moderator", Cozmin Gu���� a acuzat o "opresiune" din partea CNA manifestat�� prin decizia de a nu prelungi licen��a. El a acuzat "influen��e, imixtiuni, stat paralel", a spus c�� "avoca��ii" se vor ocupa de situa��ie ��i a sugerat c�� închiderea televiziunii ar putea fi o "leb��d�� neagr��" pentru Klaus Iohannis în campania electoral��.
CTP, dup�� interviul Prelipceanu-Firea, la Digi 24: "Înc�� una-dou�� din astea ��i nu ne mai vedem decât pe Republica ��i Facebook" Cristian Tudor Popescu amenin����, într-o postare publicat�� miercuri pe Facebook, c�� renun���� la colaborarea cu Digi24, în caz c�� se vor repeta situa��ii precum interviul luat de Cosmin Prelipceanu cu primarul Bucure��tiului Gabriela Firea, interviu pe care îl descrie drept o "dureroas�� emisiune din punct de vedere moral ��i profesional".
Realitatea TV - scurt�� istorie: Primul post de ��tiri, îngropat de faliment la 18 ani de la înfiin��are CNA a decis, mar��i, s�� nu prelungeasc�� licen��a postului Realitatea TV, din cauza efectelor produse când instan��a a cerut declan��area procedurii falimentului în cazul acestei sta��ii. Forul a aprobat "trecerea" activit����ii pe o alt�� televiziune a unei alte firme de��inute de Cozmin Gu����, Realitatea Plus/Geopol International. Dar, când licen��a actual�� a Realit����ii TV expir�� la cap��tul zilei de 30 octombrie, se trag practic obloanele la cea mai veche televiziune de ��tiri din România, dup�� aproape 20 de ani de cheltuieli exorbitante, urmate de 8 ani de insolven����. HotNews.ro v�� prezint�� o scurt�� istorie a acestei sta��ii
UPDATE Postul Realitatea TV trebuie s�� se închid�� / CNA a dat und�� verde pentru Realitatea Plus / ���CNA a votat împotriva prelungirii de licen���� pentru Realitatea Media, companie în pragul falimentului Cererea Realitatea Media, companie pentru care a fost cerut�� declan��area procedurii falimentului, de prelungire a licen��ei sale a fost respins��, mar��i, de c��tre CNA. Doar patru membri au votat în favoarea prelungirii, în timp ce cinci au votat împotriv��, iar unul s-a ab��inut. Licen��a actual�� expir�� pe 30 octombrie, iar neprelungirea ei înseamn��, practic, închiderea postului, mâine fiind ultima zi de emisie. Dar tot mar��i este a��teptat�� la CNA o dezbatere pentru schimbarea structurii serviciului Realitatea Plus, post operat tot de Cozmin Gu����, proprietarul Realitatea TV, prin societatea Geopol International.UPDATE Imediat dup�� discu��iile despre Realitatea TV, membrii CNA au luat în considerare o cerere de modificare a structurii serviciului programe a postului Realitatea Plus, care s�� retransmit�� actualul con��inut Realitatea TV. Cererea a fost aprobat�� cu unanimitate
Site-ul Realitatea scrie cum ar înc��lca legea CNA, dac�� ar refuza s�� prelungeasc�� licen��a Realitatea TV. Radu Herjeu, membru CNA: "Denun�� public tentativele de presiune" Înaintea zilei în care CNA este a��teptat s�� decid�� dac�� prelunge��te sau nu licen��a postului Realitatea TV, pentru care a fost cerut�� declan��area falimentului, site-ul acestei televiziuni preia un articol în care se sus��ine c�� forul audiovizual ar înc��lca legea, iar membrii s��i ar risca procese în cazul în care n-ar vota prelungirea licen��ei. Tot luni, membrul CNA Radu Herjeu a denun��at, pe Facebook, "tentativele de presiune" prin articole de pres��.
Compania-mam�� a Pro TV se vinde. Central European Media Enterprises va fi achizi��ionat�� de grupul PPF pentru 2,1 miliarde de dolari - OFICIAL Compania Central European Media Enterprises (CME), care de��ine Pro TV în România ��i alte opera��iuni media în mai multe ����ri din regiune, a anun��at oficial, duminic�� sear��, c�� va fi cump��rat�� de c��tre "un afiliat" al PPF, grup de��inut de miliardarul ceh Petr Kellner. Potrivit anun��ului, este vorba despre o tranzac��ie evaluat�� la aproximativ 2,1 miliarde de dolari.Vezi în text cine este Petr Kellner ��i ce presupune acordul anun��at acum
Facebook lanseaz�� "Facebook News", un flux de ��tiri construit cu mass media profesionist�� Acuzat de propagare de dezinform��ri, Facebook a anun��at vineri lansarea unui flux de ��tiri în parteneriat cu circa 200 de mass media americane, care vizeaz��, potrivit gigantului IT, promovarea jurnalismului de calitate, scrie AFP.
Facebook a lansat în SUA rubrica de ��tiri, cu informa��ii de la mari editori de pres�� Facebook a început, vineri, s�� testeze o nou�� rubric�� dedicat�� ��tirilor, Facebook News, disponibil�� pentru moment în SUA. Potrivit The Verge, aceasta va fi disponibil�� ini��ial pentru câteva sute de mii de utilizatori din Statele Unite ��i va include materiale de la mari editori de pres�� precum Wall Street Journal, USA Today ��i BuzzFeed.
Cazul Realitatea Media: CNA caut�� l��muriri la ANAF înaintea unei decizii privind licen��a Realitatea TV, care expir�� s��pt��mâna viitoare Pe ultima sut�� de metri înaintea unei decizii dac�� va prelungi sau nu licen��a Realitatea TV, televiziune ce risc�� falimentul, CNA a decis s�� cear�� ��i ANAF l��muriri privind situa��ia postului, unde autoritatea fiscal�� este creditor. Joi, reprezentan��ii Realitatea Media au venit în fa��a forului audiovizual pentru a cere prelungirea licen��ei. Discu��iile pe chichi��e juridice au durat mai bine de o or��, iar decizia CNA - care trebuie luat�� pân�� pe 30 octombrie, când expir�� licen��a pe baza c��reia func��ioneaz�� postul - a fost amânat�� pentru s��pt��mâna viitoare.Vezi în text cum s-au prezentat la CNA reprezentan��ii postului ��i cum au decurs discu��iile
Ce se întâmpl�� cu Realitatea TV? CNA discut�� mâine cererea de prelungire a licen��ei postului, pentru care instan��a a cerut falimentul Cazul licen��ei audiovizuale pentru postul Realitatea TV, care expir�� la sfâr��itul acestei luni, se afl�� mâine pe agenda Consiliului Na��ional al Audiovizualului, care este a��teptat s�� se pronun��e cu privire la televiziunea de ��tiri a Realitatea Media, companie pentru care, în prim��var��, a fost cerut falimentul. CNA se poate s�� fie pus�� în fa��a unei dileme, având în vedere complicata situa��ie juridic�� a televiziunii.Cu ce argumente se vor duce reprezentan��ii Realitatea TV la CNA?
Un material TVR despre discursul Majest����ii Sale Margareta la Haga - ��inut la sertar de Televiziunea public��, difuzat de Antena 3 (Paginademedia.ro) UPDATE O echip�� TVR a filmat discursul ��inut de Majestatea Sa Margareta la Haga, Televiziunea public�� fiind singura institu��ie media cu imagini de la eveniment. Dar materialul a fost ��inut la sertar la TVR, timp de câteva zile, fiind difuzat mai întâi de Antena 3, dup�� ce jurnali��tii acestui post au aflat c�� postul public ar avea respectivele imagini, potrivit Paginademedia.ro.UPDATE ��eful Comisiei de Etic�� din TVR, Horia Gru��c��, a spus pentru HotNews.ro c�� a primit o sesizare în acest sens, care va fi discutat�� cât de repede posibil
TVR 1 ��i 2 încep s�� transmit�� în HD din 3 noiembrie Primele dou�� canale ale televiziunii publice vor emite, din 3 noiembrie, integral în format high definition, potrivit unui anun�� al TVR. M��sura a fost precedat�� de o decizie a Consiliului de Administra��ie de a cere retragerea licen��ei pentru canalul TVR HD ��i care stabilea o perioad�� de tranzi��ie pentru trecerea TVR 1 ��i 2 la formatul HD.
Adrian Sârbu vinde Gândul, la pachet cu alte titluri (profit.ro) Radu Ioan Budeanu, fondatorul Ciao! ��i al Cancan, cump��r�� m��rcile Gândul, Descoper��, CSID, Apropo TV ��i Go4IT, de la Adrian Sârbu, proprietarul Mediafax Group, preluând inclusiv echipamentele ��i angaja��ii, anun���� Profit.ro.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by