Startup Cafe
Intreb BT. Intalnire online: Factoringul, solutie de finantare pentru Startup-uri. Doi specialisti au raspuns intrebarilor cititorilor Doi specialisti in factoring pentru afaceri mici si mijlocii de la Banca Transilvania au raspuns joi, 7 decembrie 2017, de la ora 12.00 la intrebari puse de cititorii StartupCafe.ro si HotNews.ro, intr-o noua intalnire online "Intreb BT", pe tema finantarii afacerilor cu ajutorul diverselor instrumente bancare. Vei primi raspunsuri la intrebarile tale, indiferent daca esti cu bussinesul tau la inceput de drum ori daca ai o afacere deja activa pe piata.Citeste raspunsurile invitatilor pe StartupCafe.ro
Noi oportunitati de a atrage clienti, deschise pentru startup-urile din CEE datorita PwC Startup Collider - webPR PwC - este unul dintre cele mai puternice branduri cu renume mondial care ofera pentru startup-uri un sprijin in dezvoltarea afacerii si ajungerea la mii de clienti in regiunea Europei Centrale si de Est (CEE). A inceput recrutarea pentru editia  a 2-a PwC Startup Collider.
Intreb BT. Cum eficientizezi costurile cu serviciile bancare pentru afacerea ta? Doi specialisti raspund intrebarilor voastre. Intalnirea s-a incheiat Doi specialisti in produse bancare pentru afaceri mici si mijlocii de la Banca Transilvania au raspuns joi, 23 noiembrie 2017, de la ora 12.00, la intrebari puse de cititorii StartupCafe.ro, la o noua intalnire online "Intreb BT" pe tema dezvoltarii afacerilor cu ajutorul diverselor instrumente bancare. Vei primi raspunsuri la intrebarile tale, indiferent daca esti la inceput de drum cu bussinesul tau sau daca ai o afacere deja existenta.Intra in articolul de pe StartupCafe.ro si citeste raspunsurile specialistilor
BANK Friday, la BT. Top 5 cele mai vandute produse Black Friday a devenit astazi Bank Friday la Banca Transilvania. In primele patru ore de campanie BANK Friday au fost vandute peste 3.000 de produse si servicii BT. Vezi pe Startup Cafe care sunt cele 5 mai vandute produse de BANK Friday.
Intreb BT: Cum poti obtine finantare pentru afacerile mici si foarte mici. Intalnirea online cu un specialist BT Mic s-a incheiat Un specialist in creditarea afacerilor mici si foarte mici de la BT Mic, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, au participat joi, 16 noiembrie 2017, pe StartupCafe.ro, la o intalnire online despre finantarea afacerilor aflate chiar la inceput de drum. Pune intrebari invitatului prin formularul de comentarii de la finalul articolului, despre tipurile de afaceri pe care le poate finanta BT Mic, sumele pe care le poti obtine, pentru ce destinatii, in ce conditii si la ce costuri etc.
[P] Docbook, aplicatia mobila care revolutioneaza modul in care te programezi la doctor Docbook este prima aplicatie din Romania de programari online la doctor. Atu-ul principal al aplicatiei consta in faptul ca iti permite sa te programezi la medic in timp real, fara sa fii nevoit sa dai telefoane si sa astepti minute in sir pana iti raspunde un operator. Aplicatia afiseaza medicii clinicilor partenere ordonati prin geolocatie, de la cel mai apropiat la cel mai indepartat de utilizator.
Intreb BT: Intalnirea online intre specialisti ai Bancii Transilvania si antreprenorii Start-Up Nation s-a incheiat Doi specialisti in creditarea afacerilor mici si mijlocii de la Banca Transilvania au participat vineri, 10 noiembrie 2017, pe StartupCafe.ro la o intalnire online despre conditii de finantare, credite punte, garantii si implementarea planurilor de afaceri aprobate prin programul Start Up Nation 2017. Au raspuns intrebarilor antreprenorilor care au proiecte Start Up Nation aprobate sau asteapta aprobarea Gabriela Stancu, analist regional Credite IMM in departamentul credite IMM si Microbusiness, si Dragos Ungureanu, Director adjunct comercial in cadrul diviziei IMM din Banca Transilvania. Adreseaza-le intrebari prin formularul de contact de pe site. Vezi raspunsurile pe StartUp Cafe.
Intalnire online. Cum iti optimizezi site-ul. Invitati: consultanti din Atelierul Digital Google Cluj-Napoca Doi consultanti din Atelierul Digital Google Cluj-Napoca iti explica ce inseamna optimizarea site-ului si a unei pagini de landing intr-o intalnire transmisa live de StartupCafe.ro miercuri 8 octombrie 2017, de la ora 11.00.Urm��re��te, pe StartupCafe.ro înregistrarea transmisiunii
Magazinul tau online este pregatit pentru Black Friday? Iata 10 recomandari utile pentru o campanie de succes Black Friday este o oportunitate mult asteptata pentru a dezvolta vanzari masive in magazinul tau online. Fie ca este construit cu woocomerce, magento, prestashop sau alte platforme in care ai incredere, recomandarile noastre te vor ajuta sa iti pregatesti cu succes site-ul pentru aceasta zi ca sa faca fata valului de vanzari accelerate.
[P] #Businessliber, noi abonamente Telekom pentru antreprenori, cu internet nelimitat 4G de la 5 euro lunar Pornind de la nevoile ��i provoc��rile clien��ilor din segmentul business, Telekom Romania schimb�� conven��iile tradi��ionale ��i introduce un nou model de parteneriat cu clien��ii s��i antreprenori, bazat pe simplitate, transparen���� ��i predictibilitate. #Businessliber aduce, în premier�� pentru segmentul de business (IMM), internet nelimitat 4G, pe lâng�� voce ��i mesaje nelimitate, de la 5 euro pe lun��.
Antreprenor Start Up Nation: Inchiriez spatiu mica productie. Nu prea am de unde! Pe masura ce beneficiarii Start Up Nation 2017 primesc aprobare pentru finantarea proiectelor depuse, unii dintre antreprenori incep sa se loveasca de probleme practice ale implementarii proiectelor de afaceri. Una dintre ele, pentru cei care vor sa faca mica productie, ar fi inchirierea spatiilor cu suprafete ceva mai mici, dupa cum scrie unul dintre deponenti, intr-un mesaj trimis la redactia Startupcafe.ro.
Intalnire online. Consultantii din Atelierele Digitale Google te invata gratuit cum sa iti promovezi afacerea. Vezi înregistrarea. StartupCafe.ro impreuna cu hub-urile Google, Atelierul Digital din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi organizeaza in luna noiembrie o serie de intalniri online destinate antreprenorilor interesati de promovarea digitala a afacerilor. Întâlnirea s-a încheiat. Vezi înregistarea cu Izabela, Bianca ��i Ionu�� rezidenti la Atelierul Digital Google din Bucure��ti.
Expert contabil: Un inventar al modificarilor fiscale anuntate de la 1 ianuarie 2018 Un expert contabil inventariaza pentru Startupcafe.ro cateva modificari importante propuse pentru codul fiscal 2018 asa cum au fost acestea anuntate de ministerul finantelor. Proiectul ce contine modificarile a fost publicat pe website-ul ministerului de finante si contine prevederi cu impact atat asupra firmelor si PFA cat si in ce priveste impozitul pe veniturile persoanelor fizice.
Bitcoin Gold, o noua bifurcatie a criptomonedei cu scopul de a crea un Bitcoin cu adevarat descentralizat O noua bifurcatie a blockchainului criptomonedei Bitcoin a avut loc ieri, sub numele de Bitcoin Gold (BTG / Bgold), proiectata astfel incat procesul de minare sa fie accesibil pentru mai multi participanti prin inlocuirea algoritmului de minare cu unul care va permite obtinerea de BTG cu placi video.
VIDEO: 10 tipuri de robo��i care ne vor schimba via��a în urm��torii 10 ani Robo��ii care cur������ pardoselile, dronele ��i robo��ii care tund singuri iarba (peluzele) sunt trei din cele mai utilizate tipuri de robo��i utilitari, în acest moment, se arat�� într-un studiu recent care inventariaz�� ”flota” global�� de robo��i activi ��i estimeaz�� ce potential de cre��tere au în urm��torul deceniu.
Plafonul de înregistrare în scopuri de TVA se poate majora, începând cu 1 ianuarie 2018 O derogare aprobat�� recent printr-o decizie a Consiliului Europei permite Romaniei s�� majoreze plafonul de înregistrare în scopuri de TVA de la 220.000 lei cât este în prezent la 300.000 lei. Derogarea este valabil�� de la 1 ianuarie 2018 ��i are ca scop reducerea, pe de o parte, a obliga��iile în materie de TVA, în cazul mai multor întreprinderi mici ��i reducerea volumului de munc�� în administra��iile fiscale, pe de alt�� parte.
Luni 2 octombrie 2017, Startupcafe.ro imbraca haine noi. Dimineata, luam o pauza de cafea! StartupCafe.ro va intra luni, 2 octombrie 2017, intr-o pauza de mentenanta care pregateste un nou look pentru prima pagina, paginile de articol, sectiunea de ghiduri si tutoriale ”Cum sa” precum si paginile si modulele care afiseaza profilele specialistilor. Luni dimineata, incepand cu ora 8.00 site-ul va indisponibil timp de cateva ore si va afisa pagina de mentenanta.
Haz de necaz cu split TVA: 20 de situatii dureroase pentru afaceri Proiectul legii de aprobare a ordonantei split TVA (Ordonanta 23/2017) pleaca spre plenul Senatului cu un pas inapoi: un amendament care obliga doar firmele ce fac afaceri cu statul sa aplice plata defalcata. Un posibil compromis ar putea fi si amanarea cu un an (din 2018, in loc de 2017) a termenului de aplicare a acestei obligativitati. E aceasta o mica victorie a mediului de afaceri care s-a plans in repetate randuri si pe multiple voci ca split TVA e o pacoste, mai ales pentru toate firmele? Am discutat, in studioul Startupcafe.ro, cu un expert contabil care a participat la dezbaterile din Senat.
Colectezi date personale de la clienti? Ce regulament ignorat te-ar putea costa o groaza de bani Fiecare dintre noi a avut la un moment dat impresia ca este  supravegheat la locul de munca. Vedem peste tot camere de luat vederi care ne monitorizeaza toate actiunile, inclusiv la cantina sau in vestiare fara ca firma sa ne fi intrebat daca suntem de acord sau nu. Un nou regulament privind protec��ia datelor personale califica aceste situatii drept abuzuri care se pedepsesc drastic (sute de mii sau milioane de lei amenzi) daca nu sunt facute cu respectarea clauzelor noului Regulament 697/2016. La aceste penalitati se pot adauga si despagubiri pe care le angajatii le pot cere de la angajatori.
Google si Udacity ofera 60.000 de locuri pentru cursuri de baza in programare Android, HTML, CSS. Termen limita: 15 octombrie 2017 Udacity, platforma globala de instruire online si Google au deschis inscrierile pentru un total de 60.000 de locuri destinate celor care fie doresc sa invete notiuni de baza despre programare HTML/CSS ori Android fie au deja o minima experienta in programare si doresc sa isi dezvolte cunostintele. Termenul limita pentru inscrieri este 15 octombrie 2017, cursurile vor fi exclusiv online iar prima etapa va dura 3 luni.ESRI

Top 5 articole cele mai ...
citeste mai multe stiri pe www.bursa.ro

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi