Retailer-ul eMAG vinde de Black Friday tichete de carburant la un pret cu 10% mai mic decat la pompa, a anuntat compania. eMAG are in oferta de Vinerea Neagra si autoturisme de la marci precum BMW, Jaguar, Mercedes-Benz sau Opel, fiind vorba de 73 de masini in valoare totala de 10 milioane euro.

"Daca anul trecut am spart gheata in comertul online romanesc si am lansat in premiera la vanzare autoturisme, in acest an vom demonstra, prin parteneriatul cu Rompetrol, ca inclusiv carburantii au potential sa devina una dintre categoriile vedeta in comertul online, si sa se regaseasca printre produsele pe care clientii le pot pune in cos, alaturi de electronice, produse de ingrijire personala, articole sportive sau carti si jucarii", declara Iulian Stanciu, Director General eMAG.

Tichetele de benzina au o valoare de 200 de lei, iar eMAG va avea, in oferta speciala de Black Friday, 5.000 de tichete. Fiecare client poate cumpara cel mult un tichet pe care il adauga in cos, ca si in cazul oricarui alt produs, iar cu tichetele in format fizic vor putea alimenta cu benzina, motorina sau GPL in toate statiile Rompetrol din tara.

In oferta de Black Friday din acest an, eMAG va include 73 de autoturisme marcile BMW, Fiat, Ford, Hyundai, Jaguar, Jeep, Land Rover, Mercedes Benz, Opel, Suzuki, in valoare totala de 10 milioane de lei si cu o reducere de pana la 30% fata de pretul de lista. Clientii eMAG pot cumpara Ford Focus Trend 1.0 EcoBoost 125 cai putere la 13.999 euro, redus cu peste 5.300 de euro de la pretul de baza, Fiat 500 1.2 Pop la 8.999 euro, redus cu 30%.

In zona premium, oferta va include Jeep Grand Cherokee 3.0 Mjet 250 cai putere AT9 4x4 Overland la 45.755 euro, redus cu 20.000 euro. Cea mai mare reducere aplicata modelelor de autoturisme din oferta eMAG este de 20.000 de euro fata de pretul de lista. Practic eMAG vinde cupoane de reduceri pentru autoturisme, ar fi gresit sa deducem ca eMAG devine dealer auto.

In 2013, eMAG a lansat de Black Friday la vanzare 63 de autoturisme marca Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai si Mercedes-Benz in valoare totala de unilion de euro.

eMAG vine de Black Friday cu reduceri de pana la 75, in oferta fiind 450.000 de produse: IT, telefoane mobile, foto, electrocasnice si climatizare, produse de ingrijire personala si cosmetice, carti, jucarii, produse pentru casa si gradina, auto, articole sportive

Pe 21 noiembrie, clientii eMAG pot cumpara centrale termice la 1.499 de lei, aspiratoare la 69 de lei, pachet calculator Intel dual core cu monitor si imprimanta la 999 lei, laptop cu ecran de 15.6" si procesor Intel Dual Core la 499 lei si tableta de 7 inchi la 99 de lei.

Pentru pregatirea Black Friday 2014, eMAG a investit 5 milioane de lei in servere si 2 milioane de lei in platforma online.