Renault are 610 angajati la centrul de servicii din Romania si isi va creste efectivele cu 60-100 de persoane in urmatoarele luni, a spus pentru HotNews, Valentin Jipa, director Renault Services Roumanie (RSR). Jipa are in subordine si una dintre cele mai putin cunoscute entitati din Renault, centrul de studii de marketing clienti si produse care acum intreaba potentiali clienti cum ar vrea sa arate Daciile din 2020 si ce tehnologii ar trebui sa se gaseasca pe ele.

Management furnizoriFoto: Renault

Centrul de servicii Renault are 610 angajati, dintre care peste 60% la Bucuresti si restul la Mioveni. Ponderea femeilor este mult peste cea din intreg Renault Romania: 60%. Exista mai multe entitati de business: relatiile cu furnizorii, activitati comerciale, cumparari, studii de marketing si control financiar. In divizia de relatii cu furnizorii sunt 250 de persoane, la centrul de studii de marketing sunt 40 de oameni, iar divizia de achizitii are 150 de angajati.

"Anul trecut am creat peste 100 de posturi noi, iar anul acesta avem buget sa crestem cu 60 de posturi, dar experienta ne spune ca vor mai aparea cereri din partea clientilor pe parcursul anului si probabil vom ajunge la 100 de posturi", spune Florin Jipa, sef al RSR.

Citeste articolul complet pe 0-100.ro