​Designul noii generatii Dacia Duster, masina care va fi lansata spre sfarsit de an, a fost realizat de designerii de la centrul din Bucuresti al Renault si este finalizat, a spus intr-o discutie la Salonul Auto de la Geneva seful centrului, Jean Philippe Salar. El a mai spus ca la centrul de design unde lucreaza 30 de oameni se fac angajari si pe mai departe. Centrul de design a fost deschis in 2008, iar in 2015 a obtinut o reusita deosebita datorita lui Victor Sfiazof care prin schitele sale a decis cum urma sa arate SUV-ul Kadjar.

Jean Philippe SalarFoto: Hotnews

La Renault Design Central Europe lucreaza 30 de persoane din mai multe nationalitati. Peste jumatate sunt romani, insa exista si bulgari, unguri, rusi, francezi sau basarabeni. Varsta medie este de 30 de ani, insa cei mai tineri abia au terminat facultatea, avand 23-24 de ani.

"Nu am fost implicati in designul Captur facelift, lucram pe proiecte mari sau la facelift-uri pentru Dacia. Lucram si la concept-car-uri si am putea fi consultati pentru diverse proiecte, cum ar fi Alpine", spune Salar, intrebat despre proiectele in care centrul este angrenat.

Citeste articolul complet pe 0-100.ro