​Producatorul german de componente auto Bosch a deschis un centru de training in incinta fabricii sale de la Jucu, centru dedicat pregatirii elevilor in sistemul educational dual. Investitiile in noul centru au totalizat sase milioane euro si compania spera ca acest centru va fi sursa pentru tehnicieni specializati, pe o piata in care acestia sunt greu de gasit si de pastrat. Grupul este in continuare interesat sa deschida o noua unitate de productie in regiune, iar Romania ste o destinatie "posibila si probabila", a spus pentru HotNews.Ro, Mihai Boldijar, seful Bosch Romania. Grupul are in Romania aproape 5.000 de angajati si a investit 300 de milioane euro in ultimii zece ani.

Centrul de training Bosch de la JucuFoto: Oana Nica

Bosch a inaugurat oficial in incinta fabricii de la Jucu, deschisa acum patru ani, un centru de training care se intinde pe 4.400 mp si unde investitiile au totalizat sase milioane euro, dintre care un milion de euro pentru scoala duala.

Centrul are sali de instruire cu echipamente electronice si electromecanice, dar are si laboratoare de inginerie. Compania si-a propus sa sustina peste 300 de sesiuni de instruire pana la final de 2018 la noul centru din incinta fabricii de componente auto electronice.

Citeste articolul complet pe 0-100.ro