​Mulți își imaginează că un manager de flotă auto aleargă de la o mașină la alta, de la un șofer la altul pentru a da instrucțiuni sau a culege informații despre mașini și șoferi. Puțini sunt însă cei care știu că această imagine este cu totul denaturată: managerul de flotă lucrează de la birou utilizând aplicații de gestiune a mașinilor și șoferilor, iar instrumentul său principal de activitate este computerul sau telefonul mobil cu care poate urmări întreaga desfășurare de forțe din teren.

Monitorizarea auto e despre oameni, nu despre mașiniFoto: VIASAT SYSTEMS

Noile evoluții de pe piața monitorizării auto au schimbat radical modul în care privim toate aceste servicii și atribuțiile aferente lor. Tehnologia a progresat rapid, iar azi biroul unui manager de flotă încape cu ușurință pe ecranul unui telefon mobil. Chiar dacă știm că vorbim de un volum impresionant de date ce ar trebui structurate în rapoarte minuțioase, experiența de aproape 20 de ani în domeniul telematicii dobândită de Viasat Systems la nivel internațional ne-a învățat să găsim soluții eficiente care să ușureze munca oamenilor din domeniu.

Nu-i de mirare că pe lângă informația punctuală imediată, serviciul ViaTrackîți dă posibilitatea să generezi din câteva click-uri rapoarte automatizate complexe: raport de activitate zilnică, raport lunar de parcurs, raport de depășire a vitezei în trafic, raport de consum combustibil pe diverse perioade de timp. Iar toate aceste date pot fi consultate sau generate direct din fața ecranului unui computer sau mobil!

Acum cu ViaTrack știi exact unde sunt mașinile pe care le coordonezi, știi care e ruta aleasă de șoferii care le conduc și deții controlul întregii flote prin intermediul unei aplicații ușor de utilizat. În plus, parcursul unei mașinii monitorizate cu ViaTrack scade cu circa 15% lunar! Spre exemplu, pentru o mașină nemonitorizată care parcurge aproximativ 5,500 km/lună, după monitorizare cu ViaTrack va parcurge cu 825 km/lună mai puțin. Asta chiar e o economie serioasă, pe care o faci încă din prima lună!

Firește, vei întreba: e potrivită această soluție și pentru afacerea mea? Sigur, e perfectă pentru flote mari, dar dacă vorbim doar de câteva mașini? Cum costul economiilor prezentat mai sus e calculat per mașină, serviciul de monitorizare e potrivit și profitabil indiferent de numărul de mașini deținute în flotă. Mai mult, ViaTrack e o soluție flexibilă, adaptabilă pentru orice tip de vehicul sau activitate de la agricultură și construcții, la distribuție și igienă urbană. Ești permanent în contact cu flota ta, urmărești rapoartele de monitorizare generate la intervale prestabilite și acționezi rapid în cazul alertelor pentru situații speciale.

Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, poți vizita pagina produsului ViaTrack. Pentru servicii complementare de monitorizare, alte pachete sau informații despre compania dezvoltatoare, află mai mult vizitând Viasat Systems.

Cere ofertă personalizată la sales@viasatonline.ro