Spotawheel este o platformă pentru vânzarea mașinilor la mâna a doua, care a intrat recent și pe piața din România. Fondată în 2016, Spotawheel și-a consolidat prezența la nivel european prin modul inovator în care se tranzacționează mașinile second-hand, mizând pe transparență, încredere și servicii de calitate. În acest context, compania caută angajați în România pentru a crea o echipă competitivă, care să aducă standardele europene și în piața autohtonă.

Spotawheel este o platformă pentru vânzarea mașinilor la mâna a douaFoto: Spotawheel

Diferențiatorul față de platformele existente - până la 5 ani garanție și posibilitate de retur

Spotawheel oferă posibilitatea clienților să facă achiziția mașinilor second-hand după doar câteva clickuri, reușind să implementeze cu succes vânzarea-cumpărarea de la distanță, încă de dinaintea restricțiilor apărute în contextul pandemiei de COVID-19.

În plus, Spotawheel oferă până la 5 ani garanție, mașini verificate în peste 200 de puncte și până la 14 zile retur.

Pe lângă flota actuală de autovehicule care va crește de 4 ori în 2022, Spotawheel comunică transparent cu clienții și pasionații de mașini prin intermediul blog-ului său care a strâns peste 25 de milioane de vizite în 2021.

Despre Spotawheel

Dintr-o echipă mică de mecanici auto, sub numele de Spotmechanic, compania și-a început în 2015 drumul spre succes. Ulterior, a devenit Spotawheel și s-a dezvoltat într-un ritm accelerat, devenind un pionier în industria mașinilor rulate. Spotawheel numără astăzi peste 400 de angajați, operează în Grecia, Polonia, Germania, iar acum își face intrarea pe piața din România.

Cu o creștere a veniturilor companiei cu 140% și o creștere totală a angajaților cu 109% față de anul trecut (2021), Spotawheel preconizează că va depăși 100 de milioane de vânzări în 2022.

Locuri de muncă la Spotawheel

Dacă ești pasionat de mașini, atunci Spotawheel poate fi locul de muncă pentru tine. Compania implementează o strategie de recrutare corectă, echitabilă și transparentă, oferă șanse egale fiecărui candidat și este concepută pe principiul meritocrației.

În cadrul companiei, există filosofia flexibilității muncii pentru a oferi un echilibru mai bun între viața profesională și cea personală, precum și cea a încurajării egalității de gen prin avansarea în mod corect și echitabil a femeilor pe poziții de conducere.

Spotawheel își propune să vină către candidații din România cu aceeași deschidere și aceleași politici de recrutare, urmând să deschidă oficial apelul pentru aplicații.

Mai multe detalii pe website-ul Spotawheel: www.spotawheel.ro.

Articol susținut de Spotawheel