La finalul lunii mai, 550 de posesori de Logan din Olanda s-au intalnit langa orasul Utrecht pentru a se cunoaste, a sta de vorba si pentru a vedea si noul Sandero, scrie site-ul www.dacialoganmcv.nl. Intalnirea e de retinut pentru numarul mare de Dacii stranse la un loc, numar care e greu de intalnit in alt loc decat in fabrica.

Li s-au trimis invitatii la intalnire tuturor celor peste 5.000 de posesori de Dacii din Olanda si au raspuns 10% din ei, insa numarul a fost mic si din cauza unei greve la compania de curierat TNT Post ce a facut ca invitatiile sa ajunga prea tarziu la unii.

Organizatorii s-au aratat extrem de multumiti de numarul celor veniti si au spus ca e remarcabil sa vezi la un loc 10% din posesorii unei marci de masini dintr-o intreaga tara.

Fan-club-ul Dacia din Olanda a fost initiat de un proprietar de Dacie si a devenit extrem de popular in randul cumparatorilor masinilor produse in Arges.

Dacia a lansat modelul Logan pe piata olandeza in februarie 2007, iar prima intalnire a posesorilor s-a tinut in iunie, in timp ce a doua a avut loc in octombrie anul trecut