Versiunea restilizata a Logan poate fi comandata de miercuri si cu motorizare diesel, in toata reteaua Dacia. Preturile sunt cuprinse intre 8.000 si 10.700 euro, TVA inclus si sunt disponibile doua variante de motorizare de 70 CP si 85 CP, a anuntat producatorul.

Versiunea „Ambiance”, cu un pret de pornire de 8.000 euro, este disponibila in varianta de motorizare de 70 CP si dispune, printre altele, de airbag sofer si bare de protectie vopsite integral in culoarea caroseriei.

In varianta de echipare Preference, masina poate fi achizitionata la 8.700 euro pentru motorul 1.5 dCi 70 CP si 9.150 euro pentru motorul 1.5 dCi 85 CP. Echipamentele suplimentare fata de versiunea Ambiance sunt, printre altele: airbag frontal pasager (cu deconectare manuala), directie asistata, inchidere centralizata cu telecomanda pe cheie, geamuri electrice fata si radio CD.

Versiunea Laureate, mijlocul de gama in materie de echipari, este comercializata la preturi situate intre 9.600 euro, respectiv 10.050 euro pentru cele doua tipuri de motorizari. Pentru aceasta versiune, in plus fata de Preference, sunt disponibile aer conditionat, baghete laterale in culoarea caroseriei si computer de bord cu 5 functii,

Prestige, versiunea de top a gamei, este disponibila in varianta de motorizare 1.5 dCi 85 CP, la un pret de 10.700 euro. Principalele echipamente suplimentare fata de versiunea Laureate sunt: ABS cu AFU, jante din aluminiu, volan si maneta schimbator de viteza imbracate in piele, geamuri electrice spate si radio CD cu MP3.

Noua Dacia Logan a inceput sa fie comercializata in Romania din prima jumatate a lunii iulie, iar apoi progresiv pe majoritatea pietelor din Europa de Vest