Un salon auto fara fete e de neconceput, asta stiu foarte bine francezii, iar la Paris fetele nu au lipsit, insa au fost o prezenta relativ discreta, pe ideea ca masinile trebuie sa tina prim-planul, nu fetele de langa ele. Spre comparatie cu salonul auto bucurestean, La Paris fetele sunt mult mai imbracate, mai amabile (te saluta cand te apropii de masina) si mai decente, costumatiile stil stripteuza sau dansatoare lipsesc.

Trebuie spus ca in zilele de presa multe standuri nu aveau fete langa masini. Erau clar mai putine decat la SIAB, dar diferenta este si ca cele de la Paris zambeau cand vedeau ca cineva indreapta spre ele aparatul foto. Si asta se intampla chiar des. Nu am vazut nici priviri sictirite sau ingrozitor de plictisite cum vezi la salonul de la noi. Sigur, salonul parizian mai tine pana pe 19 octombrie si au timp sa se plictiseasca, dar inceputul e bun.

Fetele nu trebuie sa eclipseze masinile, ci doar sa le faca mai intereante, francezii stiu bine asta. Sa aduci un ciopor de fete super-sexi in ideea de a-i tine ocupati pe vizitatori intr-un salon sarac in premiere nu e o atitudine profesionista.