BMW Group Romania, reprezentanta locala a constructorului auto german, lanseaza, miercuri, 19 noiembrie, noua generatie a limuzinei Seria 7, disponibila in doua versiuni de caroserie, standard si alungita, la preturi, cu TVA, cuprinse intre 74.000 de euro si 93.800 de euro.

Noua Seria 7, prezentata pentru prima data la salonul auto de la Paris, de la inceputul lunii octombrie, va fi disponibila in Romania cu o motorizare diesel si cu doua pe benzina,

Propulsorul de baza, cel diesel, are o capacitate cilindrica de 3 litri si dezvolta 245 de CP si este disponibil doar pe varianta de caroserie standard.

Motoarele pe benzina, disponibile atat pentru caroseria standard, cat si pentru cea alungita, au o capacitate cilindrica de 3 litri, respectiv de 4,4 litri. Primul propulsor dezvolta 326 CP, iar cel de-al doilea 407 CP.

Vanzarile de masini BMW in Romania au crescut cu 21% dupa primele noua luni de la 1.573 unitati in perioada ianuarie-septembrie a anului trecut, la 1.903 in aceeasi perioada din acest an.

Sursa: Mediafax