Dacia va prezenta la salonul auto de la Geneva un concept coupe, sustine site-ul polonez moto.onet, care publica si cateva fotografii. Site-ul carscoop preia informatia si adauga ca este adevarata. Dacia nu a dat informatii despre ce va prezenta la Geneva, ramane de vazut la inceputul lui martie daca speculatiile de acum sunt adevarate.

Carscoop spune ca acest concept e in stilul Volkswagen Scirocco. Imaginile prezentate de polonezi nu sunt foarte clare pentru a da o imagine de ansamblu asupra modului cum va arata masina.

In ultimele zile s-a speculat mult pe tema prezentei Dacia la Geneva si a noutatilor pe care le ve aduce. S-a vorbit despre un concept care sa prefigureze SUV-ul Dacia - care va iesi pe piata la inceputul lui 2010. S-a speculat si posibilitatea ca Dacia sa prezinte sub sigla proprie conceptul Sand'Up care a fost dezvaluit toamna trecuta in Brazilia.

In orice caz, pare foarte putin plauzibil ca un coupe Dacia sa ajunga in productia de serie curand, dar, ca la orice concept, o parte din liniile de design ajung si la modelele de serie, intr-o proportie mai mica sau mai mare, in functie de producator.

La fiecare inceput de an se speculeaza masiv pe tema conceptelor pe care Dacia le va aduce la Geneva, mai ales ca la salonul elvetian, constructorul a prezentat primul concept din istoria marcii, Logan Steppe, in 2006.