Renault va lansa versiunea restilizata a lui Clio in luna mai pe piata romaneasca, dar mai intai o va prezenta la salonul de la Geneva, in martie. Renault a publicat joi fotografii cu versiunea restilizata a modelului Clio, a carui a treia generatie e prezenta din 2006 pe piata romaneasca. Datele despre motorizari si preturi nu se cunosc inca.

Noul Clio e diferit in special in partea frontala, dar va beneficia si de o versiune GT (foto) despre care inca nu se stie data lansarii in Romania. Francezii nu au publicat date legate de motorizari. Optional, clientii vor putea alege o versiune cu sistem de navigatie de la Tom Tom cu display color de 5,8 inch ce va furniza in Franta informatii despre trafic, radare si limite de viteza. Producatorul spune ca sistemul va costa sub 500 de euro.

Anul trecut, in tara s-au vandut sub 1.300 de masini Clio hatchback, scadere de 53% fata de 2007. Cele mai cautate motorizari au fost 1,2 75 CP si 1,4 litri 100 CP benzina, care au totalizat aproape jumatate din vanzarile modelului.

In prezent, preturile pentru Renault Clio variaza intre 10.500 euro TVA inclus la versiunea cu 1,2 litri 75 CP si 21.300 euro la versiunea F1 Team cu motor 2 litri 200 CP.