Trei confruntari violente au avut loc la un showroom de masini din Michigan (SUA) in ziua in care angajatii au fost anuntati ca firma se va inchide, informeaza FoxNews. Unul dintre scandaluri a fost filmat de un post de televiziune local.

Potrivit informatiilor, prima dintre batai a avut loc in fata unei reprezentante din Wayland a companiei Chevrolet, intre mai multi angajati. Scandalul a luat sfarsit inainte ca politia sa ajunga la fata locului.

O echipa de filmare de la postul local WWMT-TV a filmat apoi o confruntare intre doi angajati. Jason Stanton a explicat ulterior de ce si-a trantit colegul la pamant: "Conteaza cat de mult muncesti cand exista cineva deasupra ta care are dreptul sa controleze fiecare decizie si fiecare efort pe care-l faci? Nu ai dreptul sa fi un pic nervos cand cineva ne spune ca suntem toti concediati? Este teribil, e ingrozitor."

Cea de-a treia confruntare a avut loc intre doi agenti de vanzari, care s-au luat la bataie la un restaurant din apropiere.

Managerii de la Wayland Chevrolet au declarat ca au fost nevoiti sa inchida reprezentanta ca urmare a dificultatilor financiare cu care se confrunta si care au afectat intreaga industrie auto. De asemenea, unul dintre motive il reprezinta inchiderea unei fabrici GM de reciclare a masinilor in Grand Rapids (Michigan).

"Cred ca oamenii se afla la limita disperarii", a afirmat seful politiei locale, care a precizat ca multi dintre cei implicati in confruntari consumasera alcool inainte sa se ia la bataie.