Ion Bazac s-a reintors la conducerea Forza Rossa, partenerul oficial si reprezentantul unic al Ferrari in Romania. Bazac isi reia functia de presedinte al companiei dupa o absenta de noua luni, perioada in care a fost ministru al Sanatatii.

“Forza Rossa si-a epuizat deja cota de 25 de automobile alocata pentru 2009 si avem rezervari pentru alte 15 Ferrari din cota pe 2010. Vanzarile nu au fost afectate de criza, insa ne indreptam atentia si catre surse aditionale generatoare de venituri. Pe langa service, care va contribui cu un milion de euro la cifra de afaceri de opt milioane euro de anul acesta, urmatoarea prioritate este lansarea primului Ferrari Store din Romania si cel mai mare din Europa de Est, in decembrie”, a declarat Ion Bazac, Presedintele Forza Rossa.

“Nu vom astepta pasivi ca situatia economica actuala sa ne afecteze afacerile. Daca Forza Rossa nu resimte criza, nu putem spune acelasi lucru si despre intreg mediul de afaceri. Astazi, majoritatea covarsitoare a companiior este permanent si puternic accidentata, nu doar prin efectele crizei, dar si prin lipsa de actiune pentru sustinerea mediului de afaceri", mai spune Bazac.

Ferrari Store va fi amplasat pe Calea Victoriei, va avea o suprafata de 500 mp si investitia se ridica la trei milioane euro.