Renault va comercializa din a doua jumatate a lui 2011 vehiculul 100% electric Twizy cu un pret de circa 5.000 de euro, a a declarat directorul general adjunct al Renault, Odile Desforges la postul spaniol Castilla y León TV. Twizy e un fel de scuter urban de circa 400 kg greutate si cu viteza maxima de 75 km/h. Masinuta poate fi incarcata in trei ore si jumatate la o priza standard, iar autonomia e de 100 km. Masina va fi construita in Spania.

Desforges spune ca Twizy va fi foarte bun pentru companiile care livreaza diverse produse in oras deoarace va fi un produs mai sigur decat altele de acest gen existente pe piata. Reprezentantul Renault adauga ca acest "scuter pe patru roti" e extrem de dinamic fiindca se incarca in circa trei ore.

In 2011 Renault va incepe la uzina de la Valladolid din Spania productia acestui scuter electric. Twizy are 2,3 metri lungime, 420 kg greutate, dispune de un motor electric de 15 kW si are o autonomie de 100 km.

Din 2012, la uzina din Franta, de la Flins va incepe productia unei alte masini 100% electrice, bazata pe conceptul Zoe Z.E., model de dimensiunile lui Clio ce cantareste cam 1.400 kg si are o viteza maxima de peste 130 km/h. Autonomia va fi de 160 km/h, iar incarcarea va dura intre patru si opt ore la o priza standard. Va exista si metoda radicala QuickDrop, prin care la statii speciale bateria consumata e in trei minute schimbata cu alta baterie, incarcata, ce urmeaza apoi a fi schimbata la randul ei cand se consuma, prin aceeasi metoda.

La uzina din Flins sunt produse modele Clio, iar masina electrica de clasa mica Zoe va fi cel mai important model al gamei electrice a Renault, cu doua treimi din vanzari.

Renault va mai produce din 2011 si o versiune 100% electrica a lui Fluence, masina care va ajunge si in Romania peste doi ani.