Lucrarile la primul showroom Bentley si Lamborghini au trecut de jumatate, insa deschiderea se amana pentru momentul in care economia da semne de revenire, a spus Brent Valmar, directorul Porsche Romania la evenimentul de lansare al noii generatii Porsche Cayenne. Showroom-ul se afla in Pipera, investitia totala ajunge la circa 20 de milioane de euro, dar pentru moment lucrarile au fost oprite. Anul trecut in tara au fost inmatriculate 12 masini Bentley noi si un Lamborghini.

Compania a inceput lucrarile la showroom-ul marcilor Bentley, Lamborghini si Porsche inainte de criza, momentul deschiderii a tot fost devansat insa, iar in prezent lucrarile s-au oprit in asteptarea unei reveniri a pietei.

"Cladirea este inchisa si o tinem in conservare pana vom putea justifica acele spatii imense de activitate", spune Brent Valmar.

"Pana acum am investit cam jumatate, deci aproximativ 10 milioane euro. Intervalul de timp de la o reluare a lucrarilor, pana la finalizarea completa a investitiei e de doar sase luni de zile, iar la niste semne consistente de reparare a situatiei economice ne apucam de treaba si ii dam drumul din nou", adauga seful Porsche Romania.

Porsche Romania a livrat anul acesta o masina Lamborghini Gallardo Spyder de peste 200.000 euro si lucreaza la utilarea service-ului pentru marca sport italiana.

In Romania erau inmatriculate la finele anului trecut 190 de masini Bentley si 44 Lamborghini.