​Renault a prezentat la salonul auto de la Moscova versiunile cu transmisie automata ale Logan sedan si Sandero, pe o piata unde o treime dintre masini au cutie automata. La acelasi salon, Renault a prezentat sedanul Latitude, modelul de varf de gama al marcii, masina care va fi vanduta in Rusia si alte 50 de tari din octombrie 2010. Compania a mai anuntat ca asamblarea lui Duster in Rusia va debuta la final de 2010 cu colectii de piese aduse din Romania.

Renault spune ca lansarea Sandero si Logan cu cutie automata era muklt-asteptata pe o piata unde 32% dintre masini au atfel de transmisie. Compania a mai anuntat ca spre finalul lui 2011 va debuta si asamblarea lui Duster la uzina de langa Moscova, insa din colectii de piese (CKD). SUV-ul va fi adaptat nevoilor consumatorului rus, atat la exterior, cat si la capitolul optionale de interior.

Renault produce din 2005 masini la uzina Avtoframos de langa Moscova, iar de atunci circa 290.000 de persoane au cumparat Logan sedan si 9.000 au cumparat Sandero (care s-a lansat in martie 2010). Anul acesta au fost produse peste 50.000 de sedan-uri Logan. La uzina Avtoframos va debuta in prima parte a anului viitor si productia Fluence si Renault hatchback din colectii SKD (semi knock down).

Cea mai importanta premiera Renault la salonul moscovit tine insa de sedanul Latitude care va inlocui Vel Satis ca model de varf de gama. Masina are la baza platforma unui sedan fabricat de filiala coreeana Renault - Samsung si va fi lansata in toamna pe piata rusa si apoi in alte 50 de tari. Masina va dispune de motorizari intre 139 CP si 240 CP.