Renault a anuntat ca a batut palma cu cei trei directori pe care ii concediase pe nedrept in falsul scandal de spionaj industrial si a convenit sa le dea compensatii financiare pentru a repara raul facut. Francezii nu au dat cifre, insa Le Parisien noteaza ca suma se "invarte" in jurul a cinci - zece milioane euro in total. Interesant e ca unul dintre cei trei directori a decis sa revina in companie si reia munca pe 2 mai.

Renault a anuntat ca negocierile cu cei trei oameni nedreptatiti au avut rezultat pozitiv si compensatiile vor "repara raul facut". Renault le-a multumit pentru tot ce au facut de-a lungul carierei in companie si pentru faptul ca discutiile finale s-au tinut intr-un mod civilizat.

Evident ca Renault nu a scapat ieftin, mai ales ca unul dintre directori lucra de peste 30 de ani la companie, iar modul nedrept in care a fost tratat, nu face cinste unui grup care vrea sa aiba o imagine buna. Le Parisien scrie ca cei trei au primit compensatiile totale de cinci - zece milioane euro.

Interesant este ca unul dintre cei trei directori va reveni la companie incepand cu 2 mai.