HotNews.ro si 0-100.ro au semnat un parteneriat prin care redactiile celor doua publicatii colaboreaza pentru a furniza articole de presa auto - analize, stiri la zi si teste cu masini - unice in presa auto romaneasca. Parteneriatul va spori diversitatea materialelor auto care apar pe ambele publicatii si va aduce lunar cateva test-drive-uri video realizate de 0-100.ro.

Un parteneriat pentru un continut auto mai diversFoto: HotNews/0-100

0-100.ro este singura revista auto online romaneasca care realizeaza teste cu masini la o calitate similara celei intalnite in emisiunile TV de profil. Toate testele includ clipuri HD (High Definition) si sunt grupate in sectiunea In garajul nostru. Pe langa acest tip de continut, 0-100.ro publica relatari si clipuri HD de la lansarile de masini, precum si stiri, analize si alte tipuri de articole.

Pe langa materialele despre piata si analizele cu care v-ati obisnuit la sectiunea Auto a HotNews.ro, colaborarea va aduce continut video marca 0-100.ro. In ultimii doi ani 0-100.ro a publicat peste 70 de teste cu masini si clipuri de la cele mai importante evenimente auto (rubrica Evenimente).

Mai multe amanunte legate de 0-100.ro puteti citi la aceasta rubrica.