Pe termen scurt sau lung, in agenda sau in minte, cu totii ne schitam planuri de viitor. De la “sa cumpar lapte” pana la “sa-mi cumpar teren pentru casa” sau “sa inscriu copilul la gradinita”. Este firesc. Si tine doar de tine sa le duci la bun sfarsit. Insa pentru asta, ai nevoie de ceva care sa te motiveze.

Hai sa facem un mic exercitiu. Ia o foaie de hartie si trece pe ea tot ce-ti doresti sa realizezi pana la sfarsitul lui 2013. Apoi uita-te cu atentie la ea. Pentru ca acolo ai toate motivele pentru care trebuie sa-ti asiguri viitorul. Nu pentru ca asa e bine sau pentru ca asa te-a sfatuit cel mai bun prieten, ci pentru ca vrei ca fiecare lucru scris pe acea hartie sa nu ramana doar acolo, ci sa se materializeze cumva. Asta face o asigurare de viata. Asta face Protectia garantata de AXA. Iti ofera suportul de care tu si familia ta aveti nevoie in cazul unui accident. Este ca o promisiune pe care ti-o faci tie si familiei tale ca totul va bine, in orice situatie. Pentru ca da, orice se poate intampla. Si ar trebui sa stii asta pana acum. De la alti oameni, din ziare, de pe internet, din jurul tau.

AXAeste brandul de asigurari numarul 1 in lume. Dar nu iti poate oferi vointa. Si nu poate decide in locul tau. In schimb, iti ofera tot ce ai nevoie pentru a-ti asigura viitorul. Restul tine de tine. Doar tu poti semna, doar tu poti pune mana pe telefon sa te interesezi de cum iti poti proteja viitorul, doar tu stii ce-ti doresti. Si oricand ti-ai da seama ce iti doresti, noi o sa fim aici.

La 021 207 99 99 sau pe www.axa-asigurari.ro.

Citeste si: