Te-ai trezit de dimineata si ti-ai urmat rutina zilnica. Ai iesit din casa si ai pornit spre birou. Timpul petrecut in metrou a trecut mai usor pentru ca te-ai pierdut in cartea pe care ai inceput-o acum o saptamana. La birou, dupa o cafea si cateva click-uri ai ajuns aici. O sa citesti in graba sau pe indelete aceste cuvinte, apoi iti vei continua viata pe alte site-uri, cu alte proiecte, intr-un bar cu prietenii sau intr-un restaurant cu sotia ta sau acasa, cu copiii. Acum respira. Ia o pauza din obisnuit. Si imagineaza-ti altceva.

Daca nu ai lua metroul azi si ai merge cu masina pana la birou pentru ca trebuie sa ajungi undeva diseara? Daca seara, cand conduci obosit spre casa, s-ar intampla ceva? Daca rutina zilnica s-ar transforma in vizite la medici? E absurd, nu? E enervant de absurd chiar. Dar nu e ceva ce nu se poate intampla. Si daca s-ar intampla, nu ai regreta o decizie pe care puteai s-o iei ca sa-ti fie mai usor, dar pe care nu ai luat-o? Nu ti-ai dori sa-ti fi asigurat viitorul? Nu ti-ai dori ca, in cazul unui accident, sa-ti fie mai usor sa mergi mai departe? Sa iti poti sprijini financiar familia in continuare?

Daca raspunsul tau la toate aceste intrebari este “da”, atunci ar trebui sa afli mai multe despre Protectia garantata de AXA. Este un efort minim pe care il poti face acum pentru viitorul tau si al familiei tale. Este vorba doar de un telefon la numarul 021 207 99 99 sau de un click pe www.axa-asigurari.ro.

Citeste si: