Poate ca acum esti prea tanar ca sa-ti faci planuri de viitor. Ai tot timpul sa te stresezi cu asta, nu? Sau poate ai ajuns deja la acea varsta la care simti nevoia sa ai ceva al tau. Si "sa-ti asiguri viitorul" nu ti se par doar niste cuvinte fara sens. Si atunci incepi sa te intrebi cum poti face asta. Ai nevoie de bani. De mai multi bani. Banii iti ofera siguranta. Dar cum faci rost de ei fara sa te afunzi in credite sau in alte datorii? Hai sa incepem cu lucrurile simple.

Cu faptul ca AXA Asigurari iti ofera "Start Invest", unica asigurare cu componenta investitionala controlabila. Ce inseamna asta pentru tine? In principiu, inseamna ca iti poti face o asigurare si investi in acelasi timp. Logic. Dar nu oricum. Pentru ca acum ai control asupra investitiei tale. Nu suna deloc rau, nu? Iar cu Start Invest de la AXA Asigurari poti face asta intrucat banii tai se muta automat in programul investitional cu cel mai scazut grad de risc daca valoarea investitiei scade sub limita stabilita de tine. Mai mult decat atat, gandeste-te ca iti poti muta banii intre programe investitionale gratis, de 2 ori pe an. Si ghici ce. Cu "Start Invest" nu mai pierzi timpul cu evaluarea medicala la incheierea politei si beneficiezi de acoperire progresiva. Adica in primele 6 luni vei beneficia de acoperire doar pentru deces si accident, dupa cele 6 luni si pana in anul 5 acoperirea va fi pentru orice cauza, iar din anul 6 vei beneficia de acoperire totala.

Viitorul este asa cum ti-l faci tu. Poate fi unul linistit, in care sa nu ai grija zilei de maine, sau poate fi unul in care vei trage incontinuu pentru liniste si siguranta. AXA Asigurari iti ofera un start pentru prima varianta. Si iti sta mereu la dispozitie cu mai multe informatii la 021 207 99 99 sau pe www.axa- asigurari.ro. Deci, ce zici?

Citeste si: