Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Cele mai noi informații despre fonduri europene pentru 2019!​ Conferința și atelierele de lucru #EuroIMPACT

de Ovidiu Popica     HotNews.ro
Marţi, 16 octombrie 2018, 18:56 Economie | Bani europeni


Conferina EuroIMPACT
Foto: Hotnews
​​Institutul European din România, în parteneriat cu Hotnews.ro-StartupCafe.ro, organizează în perioada 29-31 octombrie 2018, la Hotel Intercontinental, București, conferința și atelierele de lucru EuroIMPACT - Informarea și îmbunătățirea comunicării privind politica de coeziune a Uniunii Europene în România.

Evenimentul de comunicare și informare pe care îl propunem include o conferință la nivel înalt, ateliere de lucru și un târg al proiectelor implementate și al viitoarelor idei de proiecte.

Participarea la eveniment este gratuită.

Vă încurajăm să vă înscrieți cât mai devreme și să menționați sesiunile la care vreți să participați.

Pentru a vă înregistra la această conferință despre fonduri și finanțări europene, accesați formularul de înscriere.

Politica de coeziune este un important domeniu de investiții și un element-cheie al politicii economice și de ocupare a UE. Prin politica de coeziune, regiunile din UE sunt sprijinite, în mod diferențiat, în funcție de dezvoltarea și de nevoile fiecăreia. Obiectivul cel mai important este de a reduce decalajele dintre regiuni, cu accent pe cele defavorizate. Decalajele de dezvoltare care separă România de media statelor UE, fac ca aceasta să fie între statele membre vizate în mod deosebit de politica de coeziune.

Conferința și atelierele de lucru EuroIMPACT - Informarea și îmbunătățirea comunicării privind politica de coeziune a Uniunii Europene în România au trei obiective:

  • să discute despre politica europeană de coeziune în România, lecții ce se desprind și provocări pentru viitor, acordând atenție instituțiilor implicate și fondurilor structurale și de investiții europene de după 2020;
  • să prezinte publicului larg proiecte de succes, bune practici, lecțiile învățate și oportunități asociate implementării politicii de coeziune a Uniunii Europene în România;
  • să sprijine schimbul de experiență și idei pe această temă între instituții și specialiști interesați în implementarea de proiecte, din sectorul privat, administrație publică, mediul academic și societatea civilă.

Public țintă: evenimentul este destinat factorilor de decizie și specialiștilor antrenați în politica de coeziune de la nivel național și regional, reprezentanților mediului de afaceri, reprezentanților societății civile și ai mediului academic.Public țintă: evenimentul este destinat factorilor de decizie și specialiștilor antrenați în politica de coeziune de la nivel național și regional, reprezentanților mediului de afaceri, reprezentanților societății civile și ai mediului academic.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

1504 vizualizari


ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by