Nu mai este la moda doar potrivirea dintre haine si machiaj, bijuterii si pantofi. Gadget-urile vin din urma cu "hainute" pe care le poti comanda dupa modelul dorit, astfel incat sa se potriveasca si cu tapetul pe care il ai in camera, si cu noul model de birou pe care ti l-ai cumparat.

Mai nou, iti poti imbraca laptop-ul cu un autocolant pe care il poti alege din modele standard sau il poti concepe chiar tu. Partea buna este ca, daca te plictisesti, poti scapa de el in 10 minute si nici nu-ti va lasa urme pe laptop. Comenzile se pot face pe www.schtickers.com, www.aspoke.com sau www.laptopskins.net.

Laptop "de sufragerie" (foto: bestblogonline.com)

Aparatura ta poate deveni mai atractiva si prin noua tehnologie trendy Wi-Fi. Nabaztag este un cuplu de iepurasi care pot trimite emailuri, mesaje SMS sau RSS si pot reproduce diverse sunete pe care le primesti pe mail. Daca nu cumperi doar unul, ci pe amandoi, iepurasii pot comunica intre ei, schimband informatii.

Iepurasii Nabaztag (foto: bestblogonline.com)

Icat si Idog sunt Ipod-uri care se poarta ca niste animale adevarate, doar ca nu mai e nevoie sa le pui lesa cand ii scoti la plimbare, ci doar sa-i pui bine in buzunar.

Icat (foto: bestblogonline.com)

Idog (foto: bestblogonline.com)

Chumby, chiar daca arata ca un cartof, transmite stiri si iti citeste mailurile, in timp ce tu iti vezi de alte treburi.

Chumby, cartoful vorbitor (foto: bestblogonline.com)

PhotoVu este o rama digitala prin care te poti conecta la contul de Flickr si care te ajuta sa iti organizezi pozele.

Rama digitala PhotoVu (foto: bestblogonline.com)

Globul luminos isi schimba culoarea in functie de informatiile pe care le primeste wireless, spre exemplu mailuri sau stiri.

Nu prezice viitorul, dar anunta mailurile noi (foto: bestblogonline.com) 

Toate sunt colorate, arata haios si sunt, evident, create pentru oamenii care vor sa fie trendy, dar nu doar prin vestimentatie. Prin achizitionarea lor, faceti primul pas catre curentul Insperience, acesta referindu-se la transformarea propriului camin intr-un cuibusor de nebunii tehnologice, ultimul racnet.