Tot mai mult, simtim nevoia acuta de a avea acces la informatii cat mai usor si cat mai repede. Vrem cu totii sa ne putem citi mailul stand intr-o cafenea la o discutie de business sau casual, fara a mai lua laptopul dupa noi. Oricat de minuscul ar deveni acesta, tot ocupa un loc inutil pe masa. Avem nevoie de o solutie care sa ne permita o libertatea de miscare dar nu oricum, ci eficienta.

Raspunsul la problema mobilitatii a venit din partea producatorilor de PDA-uri (Personal Digital Assistant). Ei au combinat in aceste echipamente functionalitatile unui computer cu cele ale unui telefon mobil, adaugand peste toate un player portabil si o camera video. Un astfel de PDA este modelul HTC TyTN II.

O intalnire de business la o adresa pe care nu o cunosti poate deveni o problema, mai ales cand esti in criza de timp. Situatia ar putea fi rezolvata prin sistemul GPS, incorporat de TyTN II, care iti indica toate strazile din proximitate si te indruma catre locatia pe care i-o stabilesti. Detaliile merg pana la a-ti alege personajul - feminin sau masculin - care sa iti prezinte traseul. Iar daca firma la care lucrezi incheie un contract cu reprezentantii de la Circulatie ai Politiei Romane, poti fi atentionat din timp in ce zone exista blocaje.

TyTN II
Foto: Hotnews

In timpul unei sedinte sau al unei prezentari, PDA-ul pune la dispozitie vizualizarea ofertelor sau a prezentarilor in Excel, Powerpoint sau Word. Totodata, poti negocia in liniste, fara riscul ca interlocutorul sa-ti vada “foile” scrise.

Un instrument necesar in business nu putea sa vina fara o solutie ampla in ceea ce priveste conectivitatea: standardele de conectivitate inglobate TyTN II cuprind HTC ExtUSB™, Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g si nu in ultimul rand Bluetooth® 2.0. Accesul la reteaua de telefonie se face in benzile GSM/GPRS/EDGE: Quad-band 850, 900, 1800, 1900 MHz .

Din punctul de vedere al controlului, TyTN II vine cu trei variante:

- ecranul touch screen te ajuta sa navighezi mult mai usor printre functiile disponibile

- tastatura slide iti ofera confortul necesar scrierii unui mail sau al unui sms

- tastatura 5-way navigation control iti permite accesul facil la toate functiile telefonului.

Ai astfel la indemana tehnologia care sa te faca mai dinamic, mai mobil si, nu in ultimul rand, mai descurcaret.

Sursa: Daniel Simeanu

Key Account Manager

www.htcromania.ro