Sub butoanele tastaturii tale obisnuite se ascunde o lume necunoscuta tie. Intri in contact cu ea numai atunci cand una din taste nu mai raspunde la comenzi si esti nevoit sa desfaci tastatura in bucatele ca sa o cureti. Vei descoperi un "ecosistem" de scame, praf, zat de cafea si, cateodata, vietati suspecte.

Ti-ar trebui o tastatura care sa reziste asediului zilnic al degetelor murdare, a cafelei varsate peste taste, a nervilor tai pana la urma. Cu toti stim ca tastaturile ar trebui cateodata sa fie facute din fier, mai ales in zilele in care ai mult de munca la calculator si viteza de tastare nu e mereu suportata de plasticul obisnuit.

Cum solutii la probleme se gasesc, a aparut tastatura Bendi Light-up care nu numai ca e rezistenta, fiind fabricata dintr-un silicon special greu de distrus, dar este si rezistenta la apa, asa ca, ne pare rau, dar nu vei mai putea varsa cafeaua "din greseala" pe tastatura, ca sa scapi de munca in ziua respectiva.

Aceasta tastatura poate fi impaturita, stransa si inghesuita in buzunarul hainei sau al unei genti de laptop. Dispune de toate tastele standard ale unei tastaturi normale si, in plus, tastele ii sunt iluminate de o lumina albastra. Astfel, poti tasta la calculator cu lumina stinsa in camera si fara sa faci zgomot.

Tastele sunt foarte bine realizate si beneficieaza de tehnologia soft touch. Nu vei mai deranja pe nimeni cu zgomotul facut de scrisul la calculator. Pentru aceasta tastatura ai nevoie de un port USB si cam atat. Pretul orientativ este de aproximativ 45 Euro fara TVA si se poate comanda aici.

Sursa: Daniel Simeanu

Key Account Manager

www.asesoft.ro