Spunea cineva intr-un comentariu la un articol precedent ca ar dori sa prezint si jocuri mai "obscure", de care lumea nu a auzit. Aici se incadreaza (cred) toate jocurile produse de la cei de la Rock Solid Arcade.

Am ales siteul cu pricina din puzderia de siteuri cu jocuri Flash aparute in ultimul timp din cateva motive ce tin de preferintele personale, si cred ca sunt lucruri de care tine seama orice gamer:

- Am jucat cateva ore, de proba, doua dintre jocurile prezentate si n-am dat de nici un bug;

- Desi e vorba de Flash, nu exista un timp de incarcare exagerat si nici "lag";

- Gameplayul e simplu, si da dependenta, la fel ca jocurile vechi din anii '90, "cu maneta";

- Soundtrackurile sunt antrenante;

- Grafica e fenomenala, si aici trebuie sa le acord nota 10.

Singurul "minus" pe care l-am gasit a fost limitarea nivelelor pentru utilizatorii care nu cumpara jocul. Se poate spune ca aveti acces doar la versiunea demo. De ce am pus minusul intre ghilimele? Pentru ca mi se pare normal sa vrei sa fii platit, mai ales atunci cand faci o treaba buna. De ce l-am mai mentionat atunci? Pentru ca mi se pare totusi exagerat sa ceri 10 dolari pe un joculet in Flash pe care il termini in cateva ore.

Lasand insa observatiile mele la o parte, puteti incerca pe propria piele cele 6 jocuri Arcade ale celor de la Rock Solid. Merita investita cel putin o pauza de masa. Mie cel putin mi-au adus aminte de felul in care a inceput Blizzard cu The Lost Vikings prin '92 , si sper ca echipa lor "va trece la masa celor mari" in curand.

Alex Sima - TownPortal