Capcom anunta ca zvonurile privind aparitia lui Dead Rising 2 sunt adevarate. Jocul va fi lansat pentru Xbox 360, PS3 si PC. Partea a doua va completa povestea primului joc, din care s-au vandut peste 1,5 milioane de copii. In 2006, Dead Rising a combinat actiunea cu umorul negru, reusind sa castige numeroase premii, printre care si "cel mai inovativ joc pentru Xbox 360" si "Jocul de actiune al anului".

Va veti putea delecta cu omoratul zecilor de mii de zombii, intr-un Las Vegas virtual, denumit Fortune City. Pentru satisfacerea pornirilor violente, cam orice obiect va putea sa fie folosit drept arma.

Actiunea se petrece la cativa ani dupa evenimentele ce au implicat invazia initiala. "Autoritatile" nu au reusit sa tina virusul in carantina, si nici sa gaseasca un antidot. Astfel, Statele Unite se lovesc de o criza cu pretentia de a fi aproape la fel de grava ca cea financiara.

Dead Rising 2 este dezvoltat de cativa membri ai echipei originale, in parteneriat cu firma canadiana Blue Castle Games. Keiji Inafune, seful sectiei de cercetare si dezvoltare al Capcom, va avea functia de producator si un rol activ in proiect. Pana cand jocul va fi gata, puteti urmari trailerul.

Iar daca aveti o conexiune la internet puternica si o doza considerabila de rabdare, puteti intra pe http://www.dead-rising.com/wii/ pentru o mostra mai adecvata.

Alex Sima - TownPortal