​Se pregătesc modificări majore ale taxării din România în 2022. Ministerul Finanțelor va demara în curând consultările cu mediul de afaceri, pe agendă fiind propuneri de impact, cum ar fi: impozitul progresiv, reducerea TVA, eliminarea unor facilități, impozitarea proprietăților.

Ce schimbări se pregătesc în politicile fiscale? Aflați din conferința PwC România, cu invitați din partea autoritățilorFoto: PwC România

Pe 23 februarie 2022, de la ora 10.30, în panelul de deschidere a Conferinței anuale de taxe PwC România, propunerile de schimbare a Codului fiscal și proiectele de modernizare a ANAF vor fi dezbătute de reprezentanții PwC România împreună cu Mirela Călugăreanu, președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală și Alin Chitu, secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice. Din partea PwC România vor participa: Daniel Anghel, Partener, Liderul Departamentului de consultanță fiscală și juridică, Ionuț Simion, Andreea Mitiriță, Ruxandra Târlescu și Diana Coroabă, Parteneri PwC România și Dan Dascălu, Partener D&B David și Baias .

Evenimentul va fi transmis LIVE pe pagina de YouTube PwC România și pagina de Facebook a PwC România și va fi urmat de o serie de webinare online despre care puteți afla mai multe aici unde vă puteți înscrie gratuit pentru participare.

Articol susținut de PwC România