O echipă integrată de specialiști în tranzacții ai PwC România și D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, a asistat proprietarii Romprix Exim, Cristian Dobrotă și Pierpaolo Filippi, în vânzarea producătorului de etichete autoadezive și ambalaje flexibile către grupul german All4Labels Global Packaging Group, una dintre cele mai mari companii de soluții de ambalare la nivel mondial.

Tranzacția este supusă condițiilor obișnuite de închidere, inclusiv aprobării Consiliului Concurenței.

”Romprix Exim este un business construit cu pasiune care trece acum într-o nouă etapă de dezvoltare, prin asocierea cu unul dintre cei mai mari producători de soluții de ambalare de la nivel mondial. Le mulțumesc tuturor colegilor care au contribuit la succesul acestei tranzacții”, a declarat George Ureche, coordonatorul departamentului de fuziuni și achiziții din cadrul PwC România.

“Suntem mândri că această tranzacție confirmă valoarea companiilor românești, campioni locali, care operează la același nivel de eficiență și calitate cu liderii globali. În acest proiect am avut prin George, Marina și întreaga echipă PwC o dovadă a celui mai ridicat nivel de profesionalism și dedicare. Suntem bucuroși că, în urma acestei tranzacții, Romprix va face parte dintr-o familie mai mare, globală, care va susține și augmenta performanța și succesul echipei Romprix.”, au declarat Cristian Dobrota și Pierpaolo Filippi, fondatori Romprix.

Experții PwC România și D&B David și Baias au oferit servicii profesionale integrate în derularea procesului de tranzacție (M&A) și servicii de consultanță juridică.

“Sunt foarte mulți antreprenori care au construit business-uri de succes pe piața românească și ne bucurăm când ne aleg să fim alături de ei în evenimente atât de importante precum vânzarea companiilor”, a spus Sorin David, Partener Coordonator D&B David și Baias.

Echipa PwC România a fost formată din George Ureche, Director și M&A Leader, Marina Pavel, Senior Manager, Marius Brinceanu și Robert Cirstea, Manageri, iar din partea D&B David și Baias au acordat consultanță Sorin David, Partener Coordonator, și Romana Petre, Avocat Senior coordonator.

Prezentă pe piață de 28 de ani, Romprix este un producător de top de etichete și ambalaje flexibile din România, care deservește clienții dintr-o gamă largă de industrii. Mai mult, compania deține cea mai mare capacitate de producție de imprimare de etichete digitale de pe piața locală.