O echipă de avocați specializați în fuziuni și achiziții a D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, a asistat Viisoara Agro APS în procesul de vânzare a participațiilor deținute în societatea Mors Group DK SRL, unul din marii deținători de terenuri agricole din nordul țării.

D&B David și Baias a asistat Viisoara Agro APS în vânzarea participațiilor deținute în societatea Mors Group DK SRL, unul din marii deținători de terenuri agricole din nordul țăriiFoto: PwC România

Echipa D&B David și Baias, formată din Anda Rojanschi, Partner, Romana Petre, Avocat senior coordonator, Georgiana Bălan, Avocat senior coordonator, și Mihai Mutulescu, Avocat, a acordat asistență juridică vânzătorului pe tot parcursul tranzacției.

”Mulțumim Viisoara Agro pentru că ne-au ales să fim alături de ei în această tranzacție. Anul 2022 a fost un an cu un număr mare de tranzacții în domenii variate și ne bucurăm că am fost implicați în multe dintre acestea și că putem fi alături de clienții noștri în proiecte importante atât pentru ei, cât și pentru economia românească”, a declarat Anda Rojanschi, Partener D&B David și Baias.

Tranzacția a fost semnată în luna august 2022 și finalizată în luna decembrie.

Articol susținut de PwC România