New York Stock Exchange a incheiat sedinta de vineri fara nicio directie ca urmare a rezultatelor modeste ale corporatilor din SUA, dar si ca liderii greci nu au ajuns la un acord cu investitorii: Dow Jones a crescut 0,76%, dar Nasdaq a scazut cu 0,06%.

Dow Jones Industrial Average a urcat 96.50 puncte la 12.720,48 puncte, in timp ce Nasdaq, dominat de actiunile pe tehnologie, a scazut cu 1.63 punct la 2.786,70 puncte.

Standard and Poor's 500 a revenit in crestere cu 0,07% (0,88 puncte) incheind la 1,315.38 puncte dupa ce deschisese in scadere.

Wall Street a incheiat, joi, la cel mai inalt nivel din ultimele sase luni, datorita rezultatelor bune din domeniul afacerilor precum si multumita unor indicatori economici linistitori.

Intre timp, mai multe companii din sectorul tehnologic, in special Google, au declarat castiguri trimestriale mai slabe decat se astepta tragand in jos bursa, potrivit AFP.

Pe de alta parte, piata continua sa fie ingrijorata de situatia din zona euro, si din Grecia in special, acolo unde liderii eleni nu au ajuns nici vineri seara la un acord cu investitorii.