Avand in vedere ca dupa demisia lui Bogdan Dragoi a ramas un loc liber in conducerea Fondului Proprietatea, Julian Healy a fost ales membru interimar. Haley a detinut diferite posturi (inclusiv de conducere) la JP Morgan Management (Jersey) Limited, JP Morgan Fleming Investment Management Limited, Fleming Investment Management Limited, precum si in cadrul Morgan Grenfell & Co. Limited si Ernst & Young. "Decizia de a-l selecta si numi pe domnul Healy a fost luata de catre cei patru membri actuali ai Comitetului, care l-au desemnat ca membru interimar in Comitetul Reprezentantilor Fondului Proprietatea in data de 13 februarie 2012", se arata intr-o nota remisa BVB de catre administratorul FP.

Domnul Julian Healy are o experienta investitionala vasta in pietele emergente, cu expertiza in managementul portofoliului actiunilor listate si nelistate, precum si in diferite tipuri de contabilitate corporativa si in sectorul financiar.

In perioada 2006 - 2009, acesta a lucrat petru Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare. Anterior acestei perioade, a detinut diferite posturi (inclusiv de conducere) la JP Morgan Management (Jersey) Limited, JP Morgan Fleming Investment Management Limited, Fleming Investment Management Limited, precum si in cadrul Morgan Grenfell & Co. Limited si Ernst & Young.

In prezent, domnul Julian Healy ocupa pozitia de membru independent neexecutiv in consilii de administratie, precum si de membru in cadrul Institutului de Contabili Autorizati din Anglia si Tara Galilor. Mr. Healy a obtinut Diploma de Master British Council in cadrul Universitatii Charles (Praga) si diploma de licenta in limbi moderne la Universitatea din Cambridge, Downing College (cu Onoruri Clasa I). La data de 13 februarie 2012, domnul Healy nu detinea nicio actiune emisa de Fondul Proprietatea.