Adunarea actionarilor SIBEX amanata printr-o ordonanta CNVM

de Redactia Stiri     HotNews.ro
Sâmbătă, 22 septembrie 2012, 14:13 Economie | Burse

Printr-un comunicat dat publicitatii, SIBEX anunta amanarea pentru o data neprecizata a Adunarii Generale a Actionarilor care ar fi trebuita sa aiba loc in zilele de 22-23 septembrie 2012, la sediul bursei din Sibiu. Comunicatul, semnat de catre directorul general Sibex, Cristian Sima, precizeaza ca decizia a fost luata in urma unei ordonante emise de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), autoritatea de supraveghere a Burselor. Prin comunicatul mentionat, conducerea SIBEX isi cere scuze actionarilor care s-au deplasat inutil sambata la Sibiu.


Totodata, Ordonanta motiveaza amanarea AGA prin necesitatea examinarii mai multor sesizari depuse la sediul CNVM de catre o parte din actionarii bursei. Ordonanta a fost emisa vineri noapte in urma unei sedinte de urgenta a CNVM, a fost publicata in Buletinul electronic al CNVM si este aplicabila din momentul emiterii

Vezi comunicatul SIBEX si Ordonanta CNVM nr 320/22.09.2012

Material sustinut de Julius Meinl

Doar furând meserie, merge. N-ai cum - Loredana Groza, interviu în turneul ADOR

Un interviu luat în miez de noapte, în mașina care ne aducea la București, prin viscol și ceață. O întoarcere în timpul albumului Atitudine. Este momentul reinventării, momentul în care Loredana Groza a realizat că altfel nu se poate. Că totul depinde de ea. compoziția, cântarea, re-creerea. Partea a doua a reportajului de turneu Ador. Prima parte, "Lori din Onești, Ador la Ploiești", poate fi văzută AICI.

577 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă