Facebook, Coca-Cola, Apple sau McDonald's sunt o parte din numele companiilor ale caror actiuni pot fi tranzactionate la BVB de catre investitorii romani. Titlurile Continental, Deutsche Post, Lufthansa si Commerzbank pot fi cumparate incepand de luni. 25 de companii europene si americane sunt tranzactionate pe sistemul alternativ al Bursei de Valori Bucuresti, aduse de casa de brokeraj Tradeville.

Ovidiu Dumitrescu, Director General Adjunct TradevilleFoto: Tradeville

Sunt aceste titluri mai atractive decat cele ale societatilor romanesti? Care sunt avantajele, evolutia si perspectivele acestor companii? Despre modalitatile de a investi in actiunile gigantilor mondiali ati putut discuta online cu Ovidiu Dumitrescu, Director General Adjunct Tradeville.

Scurta biografie:

Ovidiu Dumitrescu are o experienta semnificativa in piata financiara, lucrand in sectorul bancar timp de cinci ani inainte de a se alatura Tradeville in 2011, ca analist financiar. In prezent el ocupa functia de Director General Adjunct, coordonand si departamentul de analiza. Ovidiu este si membru al Comisiei Indicilor BVB din noiembrie 2013.

A finalizat Programul CFA si detine titulatura de Chartered Financial Analyst, fiind absolvent al Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, precum si al programului de Master in Management Financiar si Piete de Capital.

Nota Redactiei:

  • Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului
  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana

Interviul integral