Bursa de la New York a incheiat nedecis sesiunea de miercuri, investitorii incercand sa profite pe ultima suta de metri de lipsa unor informatii clare venite dinspre Fed in privinta ratelor dobanzilor: Dow Jones a castigat 0,08%, in timp ce Nasdaq a cedat 0,02%.

Dow Jones a crescut usor cu 15.38 puncte la 18.224,57 puncte, al doilea record consecutiv, dar Nasdaq, dominat de actiunile pe tehnologie, a scazut cu 0.99 puncte la 4.967,14 puncte.

S & P, cel mai urmarit indice de catre investitori, a pierdut si el 0,08%, sau 1,62 puncte, incheind sesiunea la 2.113,86 puncte.

"Nimic din ce s-a intamplat azi nu a fost in masura sa deplaseze intr-adevar piata intr-o directie sau alta. A fost o sesiune destul de plictisitoare, dar nu e rau sa te plictisesti si sa iei o pauza dupa cresterile record inregistrate in ultima luna", a declarat analistul David Levy de la Kenjol Capital Management, citat de AFP.

Janet Yellen, presedintele Federal Reserve, care a finalizat doua zile de audieri in fata alesilor SUA, a lasat sa se inteleaga ca banca centrala a SUA nu va creste inainte de luna iunie ratele dobanzilor, care sunt mentinute aproape de zero din 2008, dar declaratiile ei nu au adus nicio informatie noua in piata.