Investitie, spectacol si studiu in parti egale. Hanseatic Brokerhouse are o propunere foarte interesanta pentru urmatoarea perioada: Trading live, in Romania, unde asistentii vor putea vedea in timp real cum un trader, cu o ampla experienta, ia decizii de investitii in direct.

BursaFoto: Hotnews

Ti-ar placea sa vezi cum tranzactioneaza traderii profesionali? Asa incepe o inovativa initiativa a brokerului german, Hanseatic Brokerhouse, care promite sa aduca in Romania secretele tradingului si ale investitiilor la bursa, total gratuit.

Spus asa, suna foarte spectaculos. Si este. In timp real, traderii vor lua decizii, vor cumpara si vor vinde, totul cu o viteza vertiginoasa. Traderii experti ai Hanseatic Brokerhouse vor imita rock starurile. In curand vom dezvalui si datele exacte ale acestor cursuri, precum si locatiile alese, peste 15 orase. Te poti inscrie deja in orice oras, chiar daca data nu s-a dezvaluit inca, pentru a avea locul asigurat.Inscrierea la acest spectacol de trading este total gratuita si se realizeaza online.

Diversificare si studiu

Seminariile de trading in direct pornesc de la ideea ca asistentii sa se bucure invatand, iar evenimentul, potrivit traderilor Hanseatic Brokerhouse, va fi ”o imbinare intre spectacol si studiu, dat fiind faptul ca vor putea vedea din prima linie cum se gestioneaza riscul investitiilor, cum si cand trebuie investit, cum se limiteaza posibilele pierderi si cum se optimizeaza beneficiile, cum se lucreaza cu diverse produse financiare, etc”.

Ce fel de persoane asista la astfel de evenimente? Expertii Hanseatic Brokerhouse dezvaluie necunoscutul: ”toate persoanele, studentii, inginerii, avocatii, informaticienii, antreprenorii, etc”. Una dintre principalele avantaje ale acestor seminarii este ca nu sunt necesare cunostinte anterioare. Inscrierile au inceput deja pe aceasta pagina.

Cine a spus ca bursa nu este un spectacol?