Agricover nu se va lista la Bursa de Valori București (BVB), apetitul investitorilor fiind scăzut. Conform unui comunicat transmis bursei, „nu au fost îndeplinite criteriile de închidere cu succes a ofertei și, prin urmare, oferta nu a fost finalizată prin încheierea unei tranzacții".

Bursa de valori Bucuresti - BVBFoto: Hotnews / Florin Barbuta

Investitorilor care au subscris valid în cadrul ofertei li se vor rambusa sumele.

Un alt comunicat, acesta fiind transmis presei, spune: „Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA a hotărât să nu continue procesul de listare a acțiunilor la Bursa de Valori București ca urmare a faptului că, în condițiile de piață actuale, nu ar fi îndeplinit parametrii prevăzuți inițial”.

"Cu o situație financiară solidă și fiind pe deplin conștienți de contextul geo-politic, macroeconomic, și al piețelor financiare, ne-am asumat un risc calculat. Ne vom continua planurile știind că modelul nostru de afaceri inovator va asigura profitabilitatea și ritmul de creștere urmărite. Suntem in continuare dedicați respectării celor mai înalte standarde de guvernanță corporativă, continuând în același timp angajamentul nostru de a promova inovația în rândul fermierilor. Dorim să ne exprimăm recunoștința față de toți investitorii care au participat la acest proces", a declarat Liviu Dobre, CEO la Agricover Holding.