Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a autorizat Fondul Deschis de Investitii, BT Obligatiuni, administrat de BT Asset Management SAI, acest fond fiind destinat clientilor persoane fizice si juridice care doresc sa realizeze investitii cu grad de risc mai scazut pe piata de capital, se arata intr-un comunicat al societatii de administrare a investitiilor. Fondul de investitii va realiza plasamente preponderent in titluri cu venit fix, adica depozite, titluri de stat, obligatiuni.

Fondul de investitii va putea fi accesat din toate cele 500 de sucursale si agentii ale retelei de unitati a Bancii Transilvania, se mai arata in comunicat.

“BT Obligatiuni completeaza oferta grupului financiar Banca Transilvania, pe segmentul fondurilor deschise de investitii cu profil monetar, intr-un moment in care atractivitatea acestui tip de produse este tot mai mare, pe fondul cresterii dobanzilor pe piata locala. Portofoliul nostru acopera acum toate categoriile de profil de risc, de la cel mai scazut, cum este BT Obligatiuni, la cele cu risc mai ridicat, cum sunt BT Maxim si BT Index”.

BT Asset Management SAI, companie membra a grupului financiar Banca Transilvania, este o societate specializata in administrarea fondurilor de investitii, si cuprinde atat fonduri deschise, cat si inchise de investitii.